Керівництво та посадовці Сухополов’янської сільської ради постійно працюють із жителями громади і для них, приділяючи увагу розвитку та благоустрою не лише адміністративного центру – с.Сухополова, а й населеним  пунктам старостинських округів, вживають заходи, щоб громада була територією комфортного проживання.

Традиційно навесні проводиться місячник з благоустрою, контроль за яким здійснює та особисто бере активну участь Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський. Так, за участю сільського голови  та його заступників, посадовців сільської ради, депутата сільської ради та керівника комунального підприємства «АРТ-С» Ігоря Поправки була прибрана та впорядкована територія с.Дідівці (Дідовецький старостинський округ).

За безпосередньої участі керівництва  громади та посадовців, депутатів Сухополов’янської сільської ради Ярослава Луцака та Тетяни Білокур, старости старостинського округу Ніни Свистун, працівників старостату і стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) сільської ради, працівників Заїздської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, сільського Будинку культури та бібліотеки-філіалу було здійснено побілку дерев по вул.Короткого в с.Заїзд  (Заїздський старостинський округ).

Тепер прибрані території будуть тішити чистотою як місцевих жителів, так і гостей громади.

Висловлюємо подяку кожному, хто взяв участь у заходах з благоустрою! Зокрема, дякуємо депутату Сухополов’янської сільської ради Ярославу Луцаку за наданий транспорт.

Благоустрій – це справа всіх і кожного! Зробимо нашу громаду затишною і комфортною разом! Все буде Україна! Злагоди та миру всім нам!