04 листопада  2022 року  очільник  Сухополов’янської територіальної  громади Денис Росовський,  секретар сільської ради Ольга Євтушенко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, керуючий справами виконавчого комітету Валентина Харченко, начальник відділу організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту  Валерій Петренко та староста Валківського старостинського округу Антоніна Нестеренко разом із рідними, близькими та односельцями  провели в останню дорогу загиблого Героя – командира відділення 3 кулеметного відділення кулеметного взводу 1 механізованого батальйону, старшого солдата Сергія Коробейника, уродженця села Боршна (Валківський старостат) Сухополов’янської громади, який трагічно загинув 31 жовтня 2022 року під час обстрілу противника зі сторони збройних сил російської федерації на околиці н.п. Курдюмівка Донецької області, захищаючи  мирне майбутнє та  незалежність України.

            Сергій Коробейник народився 05 січня 1972 року, закінчив Валківську школу, потім Прилуцьку автошколу, після чого пішов працювати в колгоспі «Перемога» (с.Валки). У 1990 році був призваний до лав Збройних сил України. У 1993 році після служби працював зварювальником на Нікелеєвому заводі  (м.Норильськ Красноярського краю). У 2010 році Сергій Коробейник повернувся в Україну  і  23 лютого 2015 року,  не вагаючись, пішов добровольцем  на службу до Збройних сил України, взяв участь в АТО/ООС,  захищаючи  Східні кордони нашої держави від цинічного та жорстокого російського агресора. За 7 років  він побував  у багатьох гарячих  населених пунктах (Щастя, Бахмут, Авдіївка, Піски, Костянтинівка,  Зайцеве,   Курдюмівка …), де велися активні бойові дії.   31 жовтня  2022 року перестало битися його серце… Непоправна втрата не лише для рідних та нашої громади, а й усієї України. Ще одна втрата, ще одного з кращих синів України.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Україна обов’язково переможе і настане переможний мир!  Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя!

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя СТОВ «Дружба - Нова» та депутатам сільської ради  Сергію Тінюкову та Віктору Редьці. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без опису