За особистих ініціатив начальника відділу освіти, молоді та спорту Сухополов'янської сільської ради Тетяни Реви та голови Молодіжної ради громади Ігоря Хоменка зорганізований та проведений черговий уже традиційний благодійний патріотичний велопробіг на підтримку ЗСУ. Учасники нашого велопробігу також зареєструвалися у Всеукраїнському спортивному марафоні "Крок" Національного Фестивалю "Код Нації" (дисципліна Велоспорт, дистанція 10000+ м), оплативши відповідний донат на потреби Збройних Сил України.

Осінньої неділі, 22 жовтня 2023 року, учасники та учасниці велопробігу, зібравшись біля адміністративного центру громади в с. Сухополова, взявши з собою Державний Прапор України, велосипедами вирушили за маршрутом автотрасою Н-01 Київ - Суми до с. Боршна, де відвідали Іллінську гору  та заповідне урочище "Джерела" з нещодавно відреставрованою очищеною криницею. На зворотньому шляху в с. Манжосівка також заїхали до  урочища "Глинщина" та заповідної Бакумової гори. Зафіксовані за допомогою сучасних застосунків результати велопробігу  відправили спеціальною Google-формою організаторам Всеукраїнського марафону-фестивалю. Чекаємо на результати!

 Тож, в першу чергу, задонатили на наші мужні та незламні ЗСУ, провели осінній день у фізичній велоактивності, замилувались природною красою нашої рідної громади, взяли  участь у Всеукраїнському марафоні-фестивалі та весело й цікаво провели час вихідного дня! Тож Молодіжна рада Сухополов'янської ОТГ запрошує!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису