Сухополов’янську громаду відібрано відібрано для подальшої участі в проєкті «Нагляд  молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад», що виконується  громадською організацією «Агенція антикризової підтримки» в рамках  Програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

          Сьогодні, 05 грудня 2023 року, в приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Сухополов’янської громади  та громадською організацією «Агенція антикризової підтримки» в особі Співголови Правління Артема Вівдича  та Сухополов’янською сільською радою в особі сільського голови  Дениса Росовського. На зустріч були запрошені голова_Молодіжної ради Ігор Хоменко,  члени Молодіжної ради,  депутати сільської ради, які входять до складу постійної комісії   з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства.

          Цілі проєкту: підвищення рівня залученості молоді до нагляду за використанням місцевих бюджетів та інших ресурсів територіальної громади; посилення спроможності молоді реалізовувати нагляд за використанням бюджетних коштів та інших ресурсів територіальної громади; сприяння набуттю молоддю навичок критичного мислення, лідерства, громадської активності та управління проектами; підтримка молоді в забезпеченні стійкості залучення до нагляду за використанням бюджетних коштів та ресурсів громад.

        Співробітництво здійснюється на основі наступних принципів взаємоповаги та довіри, відкритості і доступності  інформації; взаємодії та партнерства; об’єктивності та відповідальності.

     Меморандум про взаєморозуміння вступає в силу з моменту підписання двома Сторонами, а закінчує діяти 31 грудня 2024 року.

  Висловлюємо слова вдячності керівництву проєкту та сподіваємося на плідну співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису