16 березня 2024 року  в м. Ужгород відбувся І етап Всеукраїнських змагань проєкту  Федерації легкої атлетики України «Ліга кросу». Змагання проходили в урочищі «Золота гора»  села Барвінок, що знаходиться за 8 км від центра Ужгорода.  Ліга кросу – це серія динамічних та яскравих змагань, де учасники долають перешкоди у вигляді крутих поворотів, підйомів, спусків, а також інших перепон. Загалом у першому сезоні відбудуться чотири етапи та фінал. Участь у змаганнях могли  брати як професійні атлети, так і аматори – всього 150 легкоатлетів з 11 регіонів України.

    Приємно відзначити, що вихованці комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа»  Сухополов'янської  сільської ради мали можливість  взяти участь у вищезгаданих змаганнях, отримати масу незабутніх емоцій, вражень і показати гарні результати: Паска Тагір (тренер Куц А. С.) став срібним призером серед юнаків 2011-2012 р.н. на дистанції 0,7 км. На цій дистанції Кізім Дмитро (тренер Куц А.С.) зайняв 5 місце, серед дівчат 2011-2012 р.н. Зінченко Діана стала 11 (тренер Зінченко В.М.).  Щиро вітаємо наших вихованців! Так тримати!

          Висловлюємо слова щирої вдячності за фінансову допомогу  народному депутату України Борису  Приходьку, який підтримує  наших юних спортсменів.

 Дякуємо ЗСУ за можливість брати участь у змаганнях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису