Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З 01 жовтня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

Про гід з державних послуг — інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування

Про гід з державних послуг — інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування

Міністерство цифрової трансформації України запустило портал з інформацією про всі державні послуги Гід з державних послуг (https://guide.diia.gov.ua/) — це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Шановні бійці територіальної оборони!

Шановні бійці територіальної оборони!

Дозвольте привітати  від Сухополов’янської територіальної громади  Вас – мужніх захисників та захисниць, які боронять рідну країну від агресора,  з професійним святом – Днем територіальної оборони України, яке щорічно відзначаємо відповідно до Указу Президента України з 2020 року в першу неділю жовтня.

Шановні освітяни!

Шановні освітяни!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з професійним святом – Днем працівників освіти, який  щорічно відзначаємо  в Україні в  першу неділю жовтня. На жаль, цьогорічне свято відбувається в умовах воєнного стану – у час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави, а тому  Ви на сьогодні працюєте  на освітянському фронті з більшою відповідальністю, гідно навчаючи, допомагаючи та підтримуючи підростаюче покоління. Упевнений, що Ваша висока фаховість, багатий професійний досвід, оптимізм, творча наснага стануть запорукою розвитку, процвітання і величі нашої України.

Вітаємо із  Всеукраїнським днем бібліотек!

Вітаємо із  Всеукраїнським днем бібліотек!

Щороку, 30 вересня, відповідно до Указу Президента України  відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. У Сухополов’янській  громаді на сьогодні працює комунальний заклад «Публічна бібліотека» та 20 бібліотек-філіалів, які надають послуги на території населених пунктів старостатів. Цього дня традиційно нагороджуємо  кращих працівників бібліотечної справи. Секретар  Сухополов’янської сільської ради Ольга Євтушенко передала  щирі слова вітань з професійним святом  від Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, вручивши Подяки Сухополов’янської сільської ради  за високий  професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек  колективу КЗ  «Публічна бібліотека» сільської ради (директор Тетяна Печена); бібліотекарю Охіньківської бібліотеки-філіалу Ірині Костенко та провідному бібліотекарю  Манжосівської бібліотеки-філіалу Світлані Охріменко.

Шановні працівники бібліотек громади!

Шановні працівники бібліотек громади!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, який  щорічно відзначаємо  30 вересня  відповідно до Указу Президента України. Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні та освітні заклади у кожній територіальній громаді країни.

30 вересня – День  усиновлення

30 вересня – День  усиновлення

30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято доброти та  милосердя,  яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, які прийняли у свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої родини.

Зі святом Віри, Надії та Любові!

Зі святом Віри, Надії та Любові!

30 вересня християни відзначають велике свято — День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Від душі вітаємо з цим святом. Нехай в кожному з Вас живе ВІРА, нехай ніколи не покидає НАДІЯ, нехай зігріває ЛЮБОВ, і нехай МУДРІСТЬ не дозволить збитися зі шляху, а милість Божа щоденно перебуває в житті. Миру і добра всім!