Фонд виплатив понад п’ять мільярдів гривень лікарняних за час війни

Фонд виплатив понад п’ять мільярдів гривень лікарняних за час війни

Державний страховий захист від Фонду соціального страхування України зберігається для працевлаштованих українців попри воєнний стан. З початку війни Фонд виплатив застрахованим особам з усієї України понад п’ять мільярдів гривень лікарняних і декретних – допомоги від ФССУ отримав майже один мільйон українців.

ТОП високооплачуваних вакансій від служби зайнятості

ТОП високооплачуваних вакансій від служби зайнятості

У зв’язку з воєнною агресією попит на робочу силу суттєво скоротився, але попри складну ситуацію роботодавці Чернігівщини потребують фахівців і можуть запропонувати гідну роботу. Отже, кому роботодавці Чернігівщини готові платити найбільше і скільки саме?

Загибель бджіл!

Загибель бджіл!

4 липня загинули 48 бджолиних родин на пасіках села Сухоставець Канівщинського старостинського округу Сухополов’янської громади. Комісійне обстеження підтвердило масову загибель бджіл, які були виявлені мертвими біля вуликів із підігнутим брюшком та витягнутим хоботком. Ймовірна причина гибелі – потрава внаслідок обробітку сільськогосподарських культур.

4 липня -  День Національної поліції України

4 липня - День Національної поліції України

Щороку 04 липня відповідно до Указу Президента України від 04.04.2018 року №97 відзначаємо День Національної поліції України, яка створена для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки. 

Близько 100 професій від служби зайнятості

Близько 100 професій від служби зайнятості

Бажаєте безкоштовно і в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію? Таку можливість сьогодні надає безробітним державна служба зайнятості, яка має власну мережу навчальних закладів – Центри професійно-технічної освіти. Це сучасні комплекси з потужною навчально-виробничою базою європейського рівня. Вони діють в 11 областях України та здійснюють професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації дорослого населення за 95 ліцензованими робітничими професіями. До речі, там можна здобути не лише традиційні робітничі професії, а й рідкісні, яким не навчають у жодному навчальному закладі нашої області. Серед них - коваль, квіткар, вишивальник, виноградар, виробник художніх виробів з лози тощо. Увесь перелік професій тут https://is.gd/kmt2T4

Так тримати! Вперед до перемоги!

Так тримати! Вперед до перемоги!

Сьогодні, 02 липня, на стадіоні  в с.Замістя (Замостянський старостинський округ)  відбувся черговий матч районного  Благодійного Чемпіонату та Кубка   з футболу «Мирне Небо – 2022» по збору коштів для підтримки ЗСУ, у якому  за перемогу змагалися ФК «Замістя» Сухополов’янської громади та ДЮСШ Прилуки.