Суботник у селі Левки!

31 травня працівники адміністративного центру громади, Колісниківського старостинського округу, ТОВ «Прилуцький хлібодар» та небайдужі місцеві мешканці старостату провели суботник по впорядкуванню кладовища у селі Левки від гілок та залишків спиляних дерев, які у подальшому будуть подрібнені для забезпечення опалення взимку комунального приміщення старостинського округу.

Чат-бот «Знайди рідних»

Чат-бот «Знайди рідних» дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незалежно від того, де вони зараз перебувають.

Держпослуги, що актуальні під час повномасштабної війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.  Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг.

Подарунки до дня Дня захисту дітей!

30 травня працівники Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області відвідали Дідовецький старостинський округ Сухополов’янської громади та вручили до Дня захисту дітей подарунки і солодощі дітям-переселенцям із двох родин, що переселилися із зони бойових дій на Сході України (міст Маріуполь та Харків).

За мир. За єдину Україну!

28 травня в смт.  Линовиця відбувся благодійний турнір з футболу. Спортивну зустріч провели на підтримку ЗСУ.

Здійснено підсипку вулиці Удайської в с.Замістя

У Сухополов’янській громаді тривають  роботи по підсипці ґрунтових доріг, які  не мають  твердого покриття, зокрема було організовано підвезення   цегляного бою  для підсипки дорожнього полотна  по вул.Удайській  в с.Замістя (Замостянський старостинський округ) та виконано його  розрівнювання за участі місцевих жителів.

Маціївка запрошує на гостини!

Чудові лісові краєвиди, потужна екопасіка та цікавий туристичний маршрут – чим приваблює туристів село Маціївка Сухополов’янської громади. Без перебільшення – це місцевість, де можна відпочити душею від буремних подій в колоритному селі з традиціями та історією.

Відновлення дорожнього покриття!

В період окупації населених пунктів Сухополов’янської громади здійснювався активний рух ворожої техніки по автомобільних шляхах загального користування місцевого значення, внаслідок чого дорожнє покриття зазнало значних руйнувань. Зокрема, найбільшої руйнації зазнала автомобільна дорога С251506 Колісники-Левки протяжністю 3,4 км, яка перебуває на балансі управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації.