Щороку, 30 вересня,  відповідно до Указу Президента України  відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини та про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Бібліотеки – це невід`ємна частина освітнього простору. Книгозбірні – це інформаційні, культурні та освітні заклади у кожній територіальній громаді країни. У Сухополов’янській  громаді на сьогодні  працює комунальний заклад «Публічна бібліотека» та 20 бібліотек-філіалів, де працюють 26 справжніх професіоналів, відданих своїй справі, надаючи послуги на території населених пунктів старостатів. Особливу атмосферу в бібліотеках  створюють наші працівники, які не залишаються  осторонь від вимог сьогодення  в опануванні сучасних методів роботи із  вимогливими  читачами і відвідувачами бібліотек, організовуючи  на належному рівні сучасні цікаві  тематичні заходи.

 Напередодні, 29 вересня, очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету разом з начальником  відділу культури  і туризму  сільської ради Лесею Овчаренко  привітали з професійним святом  та відзначили  кращих працівників бібліотечної справи: Почесні грамоти Сухополов’янської сільської ради за сумлінну працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек отримали провідний  бібліотекар КЗ «Публічна бібліотека» Погребняк  Людмила Михайлівна  та бібліотекар І категорії Білорічицької бібліотеки-філіалу Чухліб Віра Іванівна; Грамоти відділу культури і туризму отримали провідний бібліотекар КЗ  «Публічна бібліотека»  Пожарська Валентина Анатоліївна та бібліотекар І категорії Лісовосорочинської бібліотеки-філіалу Гриценко Галина Михайлівна.

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання із Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди в родинах, теплих та  цікавих зустрічей із вдячними читачами та відвідувачами під мирним небом нашої України. Ваша професія надзвичайно важлива та відповідальна на шляху пізнання нових відкриттів та здобуття нових знань!

Тримаймося  та  наближаймо Перемогу разом! Все буде Україна!  Тільки разом ми  сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису