Відбулося засідання колегії за підсумками роботи Головного управління у 2022 році

Відбулося засідання колегії за підсумками роботи Головного управління у 2022 році

07 лютого ц.р в режимі відеоконференції відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, на якому було розглянуто підсумки роботи у 2022 році та визначено завдання і пріоритети на 2023 рік. У засіданні брала участь заступниця Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.

Увага!  Змінився розмір вартості суми збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при державній реєстрації легкового автомобіля в Україні

Увага! Змінився розмір вартості суми збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при державній реєстрації легкового автомобіля в Україні

У зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для працездатних осіб, з 1 січня 2023 року змінено розмір вартості суми збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій державній реєстрації легкового автомобіля в Україні.

До відома роботодавців!

До відома роботодавців!

Чому відхиляється заява-розрахунок про суми коштів, нараховані застрахованим особам?

Лікарняні - 2023: що змінилось?

Лікарняні - 2023: що змінилось?

 1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої уповноваженим органом управління в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві визначено Пенсійний фонд України.