Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 15 квітня 2020 року

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 15 квітня в Україні 3764 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

Роз’яснення щодо обмежень на період карантину для людей від 60 років

Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, яким більше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи.

Ліки для АЗСМ!

Медикаментозне забезпечення населення у сільській місцевості є пріоритетним для громади у цей непростий час. Сьогодні 13 квітня голова громади відвідав Прилуцьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району для забезпечення ліками першої необхідності на загальну суму 5,0 тис. грн. Фінансування придбання вказаних ліків здійснено Прилуцькою районною організацією профспілки працівників держаних установ, за що їм велике спасибі. Роботу у даному напрямку буде продовжено.

Адресна допомога незахищеним верствам населення Прилуччини

Міністерство соціальної політики та корпорація «АТБ» з метою соціального захисту найбільш незахищених громадян у період карантину у зв’язку з коронавірусною інфекцією COVID-19 запустили спільний благодійний проект адресної допомоги найбільш вразливим верствам населення (громадянам віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, особам з інвалідністю) у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання.

Пам'ятки пацієнта!!!

Сьогодні 13 квітня Сухополов'янська ОТГ отримала інформаційні матеріали щодо запобігання поширенню COVID-19, виготовлені Центром громадського здоров'я U-LEAD з Європою за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва "GIZ".

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 11 квітня 2020 року

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів) перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків.