Відвідини ветеранів!

Відвідини ветеранів!

8 травня 2020 року до Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старост та депутатами старостинських округів відвідали учасників бойових дій та солдатських вдів, що проживають на території громади. Це, зокрема, Брухно Анатолій Опанасович - с. Заїзд (стаціонарне відділення Прилуцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг);

Допомога фахівцям ветеринарної медицини Прилуцького району!

Допомога фахівцям ветеринарної медицини Прилуцького району!

Враховуючи звернення Прилуцької районної державної лікарні ветеринарної медицини щодо надання допомоги в забезпеченні працівників засобами індивідуального захисту для проведення протиепізоотичних заходів в особистих селянських господарствах населених пунктів Сухополов’янської ОТГ з метою протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції, 8 травня 2020 року сільський голова Денис Росовський спільно з Народним депутатом Валерієм Дубілем від ВО «Батьківщина» та головою громадського руху «Оновлення» Сергієм Коровченком відвідали дану установу для надання допомоги по забезпеченню усіх працівників установи респіраторами та багаторазовими захисними костюмами.

Триває ремонт доріг!

Триває ремонт доріг!

На території Сухополов'янської об'єднаної територіальної громади продовжуються роботи з ремонту автомобільних доріг. Наразі триває ліквідація ямковості пневно-струменевим методом на автомобільній дорозі державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка на ділянці км 139+600 в межах села Охіньки. Ремонтні роботи виконуються ТОВ "ШБУ-77" на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сухополов'янська сільська рада об'єднана територіальна громада від щирого серця вітає з Днем Народження депутата Дідовецького старостинського округу Овдієнка Олександра Миколайовича! Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами! Впевнені, що людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, уміння творити добро! Ми вдячні долі, що маємо можливість із Вами працювати.

Заміна електроопор в селі Погреби

Заміна електроопор в селі Погреби

З метою покращення електропостачання на території Погребівського старостинського округу Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади Прилуцьким РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго» здійснюються роботи по заміні дерев’яних опор ліній електропередач на залізобетонні по вулиці Ніжинській села Погреби.

Реєстрація народження дівчинки!

Реєстрація народження дівчинки!

4 квітня Заїздським старостинським округом здійснено реєстрацію народження дівчинки Софійки. Від щирого серця вітаємо батьків із цією приємною подією. Бажаю, щоб малятко росло щасливою і веселою, щоб її життя було світлим і добрим. Нехай у родині завжди панують мир і любов, а дочка нехай буде великою радістю і справжньою гордістю.

РЕМОНТ ДОРОГИ!

РЕМОНТ ДОРОГИ!

На території Сухополов'янської ОТГ триває ямковий ремонт окремих ділянок автомобільної дороги державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка, та перекриття мостових переходів, а також підходів до них, через річку Удай (км 108+550, км 114+500, км 118+400). Ремонтні роботи виконуються ТОВ "ШБУ-77" на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

До уваги фізичних і юридичних осіб!

До уваги фізичних і юридичних осіб!

Відповідно до пункту 6.1.5. Державних санітарних правил (ДСП 8.8.1.2.001-98) усі роботи фізичним та юридичним особам з пестицидами слід проводити в ранні ранкові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках. Як виняток, допускається проведення обробок у денні години у похмурі і прохолодні дні з температурою навколишнього повітря нижче +10 град. С. Дотримуйтесь законодавства!

Вітаємо з Днем Народження!

Вітаємо з Днем Народження!

1 травня святкували своє День Народження завідувач Сухополов'янського сільського клубу Любов Загуменник, бухгалтер Білорічицької сільської ради, що реорганізується, Майя Городнюк та прибиральник будинку культури Погребівського старостинського округу Антоніна Микитенко. Нехай із запізненням, але від душі, бажаємо щастя, світла, радості, величезних досягнень і успіху, любові, взаємності і розуміння. Нехай життя дарує тільки добрі відчуття і враження. Щастя Вам, достатку і благополуччя!

Вітаємо з Першотравнем!

Вітаємо з Першотравнем!

Бажаємо чудових ідей для щасливого життя і безсумнівної користі від будь-якої справи. Нехай кожен день старанних праць завершується успіхом, нехай ніколи не втратить Ваше серце прагнення до своїх мрій та ентузіазму до роботи. Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла, натхнення, творчої праці! Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!