Надання грантів для мікробізнесу

8 серпня 2023 року відбувся запуск чергової хвилі грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в розмірі 3 млн євро.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі

Програма “Варто: золоті руки”

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі (програма “Варто: золоті руки”) Старт прийому заявок – 28 липня 2023 року Останній день прийому заявок – 21 серпня 2023 року (до 23:59 за київським часом). Сума фінансування проєктів: Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн Максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн У програмі “Варто: золоті руки” можуть брати участь проєкти: ● реалізація яких безпосередньо залежить від застосування фізичної праці або експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем, такі як виробництво товарів, промисловість, будівництво, сільське господарство, транспортні послуги тощо; ● спрямовані на надання соціальнопобутових послуг, такі як перукарські послуги, послуги з прибирання та інші, до реалізації яких, як правило, залучаються представники виробничих професій (випускники професійно-технічних навчальних закладів). Право на отримання фінансової підтримки в рамках даного конкурсного відбору проєктів мають: ● ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці; ● юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України. З більш детальною інформацією щодо порядку проведення та умов участі у конкурсному відборі проєктів заявники можуть ознайомитись на сайті Українського ветеранського фонду за посиланням https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/ Подати заявку на участь в програмі ви можете за посилання: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/ Запитання та уточнення надсилайте на електронну пошту: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua. У темі листа обов'язково вказуйте: “Варто: золоті руки”. Або звертайтесь за номером телефону: +380 (98) 009 48 72.

Оголошення! Шановні мешканці Малківського  старостинського округу!

10 серпня 2023 року з 10.00 до 12.00 в  приміщенні адмінбудівлі   Малківського старостинського округу за адресою:  с. Малківка, вул. Франка, 37 б відбудеться особистий  виїзний прийом  громадян  сільським головою Денисом  Росовським.

Mercy Corps продовжує прийом заявок для підтримки підприємств в сфері сільського господарства у розмірі 40 000 доларів США

Власники малих та середніх фермерських підприємств Київської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги, яку надає міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в рамках нещодавно розпочатої Програми підтримки економічної стійкості України.

Оперативна інформація станом на 06.00 05.08.2023 щодо російського вторгнення

 Триває п’ятсот двадцять восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 86 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

До Дня Незалежності українські ветерани та особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають разову грошову виплату

21 липня, на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань» Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань».