До відома бджолярів!!!

        Відповідно до повідомлення  ТОВ «Агрікор Холдинг» з 06.09.2023 по 12.09.2023 на  полях ТОВ «Агрікор Холдинг» на території с.Полова буде проводитися десикація соняшнику. Робота буде поводитися у нічний час. Обробіток буде проводитися препаратом десикант-макс.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 06 вересня 2023 року  з 09:00 до 18:00  відбудеться відключення електроенергії в селах:  Боршна ( частково), Переволочна (частково), Колісники, Левки, Маціївка  (частково), Заудаївське.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 05 вересня 2023 року  з 10:00 до 18:00  відбудеться відключення електроенергії в селі Петрівське  ( частково).

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 04 вересня 2023 року  з 08:00 до 18:00  відбудеться відключення електроенергії в селі  Канівщина ( частково).

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на  обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП) та повітряній лінії електропередачі

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У зв'язку з ремонтними роботами  17 серпня 2023 року  з 08:00 до 18:00 буде відсутнє електропостачання   частково в с.Боршна  та с.Нетяжино.

Надання грантів для мікробізнесу

8 серпня 2023 року відбувся запуск чергової хвилі грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в розмірі 3 млн євро.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі

Програма “Варто: золоті руки”

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі (програма “Варто: золоті руки”) Старт прийому заявок – 28 липня 2023 року Останній день прийому заявок – 21 серпня 2023 року (до 23:59 за київським часом). Сума фінансування проєктів: Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн Максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн У програмі “Варто: золоті руки” можуть брати участь проєкти: ● реалізація яких безпосередньо залежить від застосування фізичної праці або експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем, такі як виробництво товарів, промисловість, будівництво, сільське господарство, транспортні послуги тощо; ● спрямовані на надання соціальнопобутових послуг, такі як перукарські послуги, послуги з прибирання та інші, до реалізації яких, як правило, залучаються представники виробничих професій (випускники професійно-технічних навчальних закладів). Право на отримання фінансової підтримки в рамках даного конкурсного відбору проєктів мають: ● ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці; ● юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України. З більш детальною інформацією щодо порядку проведення та умов участі у конкурсному відборі проєктів заявники можуть ознайомитись на сайті Українського ветеранського фонду за посиланням https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/ Подати заявку на участь в програмі ви можете за посилання: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/ Запитання та уточнення надсилайте на електронну пошту: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua. У темі листа обов'язково вказуйте: “Варто: золоті руки”. Або звертайтесь за номером телефону: +380 (98) 009 48 72.