Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Сухополов’янської сільської ради!

Повідомляємо Вас про обов’язковість сплати земельного податку та орендної плати за землю! За сумою нарахованого земельного податку та отриманням квитанції про сплату просимо звернутись до землевпорядників Сухополов’янської громади (м. Прилуки, вул. Київська,220, 4 поверх, каб. №149, с. Сухополова вул. Чернігівська, буд. 32) або в старостинські округи по місцю розташування земельних ділянок.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП) та на повітряній лінії електропередачі 31 липня 2023 року з 08.00 до 20.00  відбудеться відключення електроенергії в с.Пологи та в с.Боршна.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП), 24 липня 2023 року з 09.00 до 21.00  відбудеться відключення електроенергії в селі Лісові Сорочинці по вулиці Партизанська, 5А.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП), 20 липня 2023 року з 08.00 до 18.30  відбудеться відключення електроенергії в селі Єгорівка по вул. Половецька 1; провул. Удайський 10,2,6

Шановні жителі громади!

Інформуємо вас про можливість отримати соціальні послуги в закладах спеціалізованого Трускавецького санаторію "Батьківщина" та Спеціалізованого Миргородського санаторію "Слава" для осіб похилого віку та осіб з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП), 20 липня 2023 року з 08.00 до 18.30  відбудеться відключення електроенергії в селі Заїзд.