Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  привітати Вас  з Днем єднання!  16 лютого – День Єднання, який  вперше був запроваджений в Україні відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського у 2022 році з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах ескалації напруги на російсько-українському кордоні. 

На сьогодні, в умовах воєнного стану, у період  повномасштабного вторгнення російського агресора  на територію незалежної України, у час, коли щоденно зазнають обстрілів територіальні громади, у період блекаутів та щоденних трагедій День єднання набув особливого змісту. Це чергова нагода нагадати світу, що ми згуртовані і сильні, як ніколи, боремося і будемо боротися за свободу та наше щасливе майбутнє.  

В єдності наша міць, сила і Перемога! Єднаймося! Віримо, що  у 2024 році святкувати День єднання будемо разом  у звільненій від агресора  країні.

З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                                                                 Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису