Роботи з благоустрою на території Рудівського старостату

З метою здійснення заходів з благоустрою населених пунктів  Сухополов’янської сільської ради  21  березня 2024  року на території Рудівського  старостинського округу спеціалізованою комунальною технікою КП «Добробут»  сільської ради  проводилися роботи по  прибиранню попередньо   обпиляних гілок на узбіччі центральної дороги по вул.Шевченка в с.Рудівка. Роботи будуть продовжені і  в інших старостатах. Зробимо нашу громаду затишною і комфортною для проживання! Працюємо далі  для жителів громади.

Роботи з благоустрою в адміністративному центрі громади – с.Сухополова!

        У Сухополов’янській громаді продовжуються  роботи із підсипки  доріг з ґрунтовим покриттям.  20 березня 2024 року  в адміністративному центрі громади – с.Сухополова працював грейдер Сухополов’янської громади і як результат: здійснено підсипку  та вирівнювання в’їзду до стадіону Сухополов’янського ліцею, а також дорожнього полотна по вул.Сосновий Бір. Відповідні роботи будуть продовжені в  старостатах громади. Висловлюємо щирі слова вдячності депутату Сухополов’янської сільської ради Юрію Цибенку за надання допомоги у погрузці підсипкового матеріалу. Працюємо далі  для жителів громади.

19 березня - Всесвітній день соціальної роботи

Щорічно третього вівторка березня відзначається Всесвітній день соціальної роботи. У 2024 році дата святкування припадає на 19 березня. Свято започаткувала Міжнародна асоціація шкіл соціальної роботи сумісно з Міжнародною федерацією соціальних працівників в 1983 році. Система надання соціальних послуг – це підтримка людей у складних життєвих обставинах, забезпечення гідного рівня життя тим, хто з об’єктивних причин не може обійтися без соціального супроводу та допомоги.

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 22 березня 2024 року

   Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  22 березня 2024 року  о 10:00  відбудеться засідання виконавчого комітету  у конференц-холі  Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул.Київська, 220, 3 поверх.

Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот п’ятдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 7 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Підсипка доріг у Погребівському старостаті!

        У Сухополов’янській громаді проводяться  роботи із підсипки, яке застосовується для вирівнювання доріг  із твердим покриттям.  18 березня 2024 року  в с.Погреби та с.Миколаївка Погребівського  старостинського округу працював грейдер Сухополов’янської громади і як результат, здійснено підсипку  та вирівнювання дорожнього полотна. Відповідні роботи будуть продовжені в інших старостатах.Висловлюємо щирі слова вдячності голові ФГ «Промінь» Анатолію Крилу та голові ФГ «Світанок» Миколі Крилу за надання допомоги у підвезенні підсипкового матеріалу. Працюємо далі  для жителів громади.

Вдала участь  вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»   у І етапі Всеукраїнських змагань «Ліга кросу»

 16 березня 2024 року  в м. Ужгород відбувся І етап Всеукраїнських змагань проєкту  Федерації легкої атлетики України «Ліга кросу». Змагання проходили в урочищі «Золота гора»  села Барвінок, що знаходиться за 8 км від центра Ужгорода.  Ліга кросу – це серія динамічних та яскравих змагань, де учасники долають перешкоди у вигляді крутих поворотів, підйомів, спусків, а також інших перепон. Загалом у першому сезоні відбудуться чотири етапи та фінал. Участь у змаганнях могли  брати як професійні атлети, так і аматори – всього 150 легкоатлетів з 11 регіонів України.

В єдності наша сила!

По старостатах громади продовжуємо проведення  благодійних ярмарків на підтримку ЗСУ. 15 березня в Охіньківській ЗОШ І-ІІІ (Охіньківський старостинський округ) ступенів відбувся благодійний ярмарок з метою підтримки наших захисників та захисниць  Збройних Сил України. Ярмарок –це  свідчення  нашої єдності, згуртованості та підтримки.  Внесок у підтримку наших захисників 9 500 гривень.  Щира вдячність  усім, хто  долучився  до збору коштів для наших захисників, не перестає донатити,  за кожну гривню,  підтримку та побажання.  Велика  подяка та доземний уклін  нашим відважним воїнам-захисникам, які  на передовій,  у найгарячіших точках, щодня, відбиваючи атаки ворога, наближають нашу Перемогу.  Віримо у наші ЗСУ! Все буде Україна!

Приємні новини  з Дідівського ліцею!

       Сьогодні до четвертокласників Дідівського ліцею Сухополов'янської сільської ради завітали очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський  та начальник відділу освіти, молоді, спорту громади  Тетяна Рева з приємною місією - вручення подарунка переможцю конкурсу "В очікуванні весни" від Видавництво Країна Мрій – KM   Івахненку  Євгенію та вручення солодощів для активних учасників.