Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 24 травня 2023 року

Сухополов’янська сільська рада повідомляє: 24 травня 2023 року о 09.30 відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради у  конференц-холі Прилуцької районної ради за адресою: вул. Київська, 220. На розгляд виконавчого комітету вносяться наступні питання: 1. Про схвалення звіту про виконання  бюджету Сухополов’янської  сільської  територіальної громади за І квартал 2023 року (код бюджету 2554900000.

Яких працівників потребують аграрії Чернігівщини?

Попри воєнний стан весняно-польові роботи на Чернігівщині розпочалися вчасно. Підприємства сільськогосподарської галузі працюють, тримаючи економічний фронт, та потребують кадрів. На сьогодні в базі даних обласної служби зайнятості налічується 543 вакансії, з них 89 – у сільському господарстві. Найбільш затребувані:

ПРОЩАННЯ З ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ!!!!!!

Завтра, 19 травня 2023 року о 10.00 годині у Соборі Пресвятої Богородиці відбудеться панахида за загиблим Героєм, захисником України, бойовим медиком розвідувального взводу розвідувальної роти Збройних Сил України Павлом Варченком, який загинув під час виконання бойового завдання у місті Бахмут Донецької області.

Ринок праці наразі потребує «робочих рук»

Про це свідчить переважна кількість вакансій у базі обласної служби зайнятості. На початок травня їх налічувалось 543. Більшість - на підприємствах переробної промисловості (29,1%), сільського господарства (15,5%), у сфері охорони здоров’я (11,4%), торгівлі (9,0%).

Служба зайнятості підтримує переселенців

З початком повномасштабного вторгнення росіян значна кількість українців покинули рідні домівки та змушені були шукати кращої долі в інших громадах. І нині на Чернігівщині через постійні обстріли прикордоння люди продовжують виїжджати переважно вглиб області, рятуючи своє життя і життя дітей. На новому місці переселенці зіштовхуються з багатьма труднощами, серед яких – брак роботи. Щоб допомогти їм працевлаштуватись служба зайнятості пропонує низку безкоштовних сервісів і послуг та фінансово підтримує роботодавців, котрі беруть на роботу переселенців. До речі, в січні-квітні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 426 переселенців, що більш ніж втричі перевищує показник минулого року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями та внутрішньо переміщеними особами, які наразі проживають на території Дмитрівської громади Ніжинського району.

Оперативна інформація станом на 06.00 18.05.2023 щодо російського вторгнення

 Розпочалася чотириста сорок дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація не припиняє завдавати ударів, здійснювати обстріли не лише військових, а й цивільних об’єктів.

Втрачаємо найкращих, сильних і мужніх...

У Сухополов’янській громаді ще одна невимовна втрата Захисника, який  віддав своє життя за наше майбутнє, за нашу Україну у боротьбі з цинічним та підступним російським агресором. 17 травня   2023  року секретар сільської ради Ольга Євтушенко, посадовці сільської ради разом із рідними,  побратимами,  вчителями, друзями, односельцями  провели в останню путь  Героя   та вшанували пам’ять загиблого земляка – навідника 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти військової частини А4165, старшого солдата  Касяненка  Ігоря Івановича, який загинув, виконуючи бойове завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 11 травня 2023 року в населеному пункті Білогорівка Луганської області, потрапивши під артилерійський обстріл з боку ЗС російської федерації, в результаті чого отримав поранення несумісні з життям.

Пам’ятаймо: ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

11 травня 2023 року в Сухополов’янській громаді ще одна непоправна втрата Героя, який віддав життя, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора.