Пам’ятаймо: ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

11 травня 2023 року в Сухополов’янській громаді ще одна непоправна втрата Героя, який віддав життя, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора.

По "Власній справі" – нові переможці

Визначено переможців 6-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, який тривав з 10 по 23 квітня 2023 року. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

Оперативна інформація станом на 06.00 17.05.2023 щодо російського вторгнення

 Розпочалася чотириста сорок восьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. За уточненою інформацією минулої доби противник завдав 31 ракетного удару, зокрема, 2 ракетами із С-300 по цивільній інфраструктурі Костянтинівки Донецької області та 2 ракетами “Калібр” - по цивільній інфраструктурі Миколаєва. Крім того, російські окупанти завдали 57 авіаційних ударів та здійснили 96 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Для ракетних ударів ворог використав 6 аеробалістичних ракет “Кинджал”, 13 крилатих ракет “Калібр” (2 ракети підірвались у повітрі) та 10 ракет наземного базування (С-400, “Іскандер-М”), 25 з них було знищено нашими захисниками.

Загибель земляка!

Трагічні звістки чорними птахами прилітають до Сухополов’янської громади! 14 травня під час виконання бойового завдання у місті Бахмут Донецької області від кульового поранення, отриманого в ході стрілецького бою, загинув бойовий медик розвідувального взводу розвідувальної роти Збройних Си України Павло Варченко (06.11.1985 р.н.), наш земляк із села Дідівці Дідовецького старостинського округу Сухополов’янської громади. Павло був призваний на військову службу 8 січня 2023 року.

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!!!!!!

У середу, 17 травня 2023 року відбудеться церемонія прощання із загиблим Героєм, військовослужбовцем Збройних Сил України – Ігорем Касяненком, який загинув внаслідок військових дій за суверенітет, незалежність та цілісність України проти російського агресора.

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!!!!!!

У середу, 17 травня 2023 року о 13.00 годині у Соборі Пресвятої Богородиці відбудеться панахида за загиблим Героєм, захисником України, військовослужбовцем Олександром Подрезом, який загинув у боротьбі з російським агресором.

Оперативна інформація станом на 06.00 16.05.2023 щодо російського вторгнення. 

 Розпочалася чотириста сорок сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Цієї доби противник знову завдав масованого удару по Україні, застосував ракети різних типів. Детальна інформація буде надана згодом.

До відома пасічників!!!!

Відповідно до повідомлення ТОВ "Агрікор Холдинг" з 17 по 27 травня 2023 року на полях підприємства на території відділення с. Полова буде проводитися внесення засобів захисту рослин. Робота буде проводитися цілодобово. Обробіток буде здійснюватися препаратом "Блейд".

Загибель земляка!!!!

Знову чорною звісткою відгукнулася війна у Сухополов’янській громаді. Сповістили про загибель ще одного нашого земляка, вірного сина української держави із села Полова адміністративного центру громади – Касяненка Ігоря Івановича (10.05.1991 р.н.).

15 травня - Міжнародний день сім’ї

          Щороку 15 травня світова спільнота відзначає Міжнародний день сім’ї. Родина та сімейні стосунки – одні із найважливіших речей у нашому житті. Хто ще може підтримати, втішити, допомогти, вислухати та дати слушну і потрібну пораду у важких життєвих ситуаціях, як не найрідніші люди.