За лікарняними і декретними допомогами звернулись вже 1,8 мільйона українців

Близько 1,8 мільйона застрахованих українців звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. ФССУ нарахував для них 12,9 мільярда гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання.

ФССУ призначив 16,5 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

Пам’ятаємо кожну  захисницю та кожного захисника!

Кожного дня  війни  з російським агресором Україна платить надто дорогу ціну за свою свободу та незалежність – життям  її найкращих доньок та синів.  13 жовтня, напредодні Дня  захисників і захисниць України, у Прилуцькій районній військовій адміністрації відбувся захід  по вшануванню світлої  пам’яті наших Героїв, які боролися і загинули за незалежність України.

Відбулася  24 (позачергова)   сесія Сухополов’янської сільської ради

   13 жовтня відбулося пленарне засідання  24 (позачергової) сесії 8 скликання  Сухополов’янської сільської ради,  під час якого  було розглянуто 16 питань. На початку сесії депутати сільської ради, посадовці, старости старостинських округів громади вшанували  хвилиною мовчання   світлу пам'ять, громадянську відвагу та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності України, та безневинних мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Із вдячністю, шаною і підтримкою наших захисників!

Сухополов’янська громада  на постійній основі, вже традиційно до визначних державних та православних свят співпрацює з громадською організацією ГО «Патріот Прилуки» у питанні збору і передачі  благодійної допомоги  та смаколиків нашим військовослужбовцям  на передову.

ПОВІДОМЛЕННЯ  начальника Прилуцького територіального центру комплектування та соціальної підтримки

На виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та від 24 лютого 2022 року № 69/2022 «Про загальну мобілізацію» усі громадяни, які пересуваються територією України, зобов’язані мати при собі: