З 14 по 20 листопада 2022 року в Україні буде проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху

З 14 по 20 листопада 2022 року в Україні буде проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху

З 14 по 20 листопада 2022 року в Україні буде проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання. Серед заходів Тижня заплановано проведення тематичного круглого столу з онлайн-трансляцією за участю представників профільних державних відомств та структур, фахівців транспортної галузі, громадськості; міжнародної науково-практичної конференції «Реалізація та розвиток публічної політики у сфері безпеки дорожнього руху під час війни та у повоєнний період»; щорічних традиційних шкільних онлайн-уроків з безпеки дорожнього руху; щорічної загальнонаціональної благодійної акції зі здачі крові «Здай кров - врятуй життя». Також традиційно під час 2-го етапу відбудеться підведення підсумків та оголошення переможців V щорічного Всеукраїнського конкурсу соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна».

ФССУ призначив 19,3 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

ФССУ призначив 19,3 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

Шановні працівники  культури  Сухополов’янської громади!

Шановні працівники  культури  Сухополов’янської громади!

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Сьогодні  особисто як очільник Сухополов’янської громади разом з начальником відділу культури і туризму сільської ради Лесею Овчаренко та директором КЗ «Центр культури та дозвілля»  Наталею Пономаренко  мав нагоду  привітати Вас з професійним святом,  висловити  найщиріші слова вдячності за Вашу важливу, самовіддану,  сповнену творчого неспокою працю та вручити Подяки Сухополов’янської сільської ради  за сумлінну творчу працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток культури громади та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва наступним колективам КЗ «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради:

Вічна пам’ять!

Вічна пам’ять!

Колектив Сухополов’янської ОТГ висловлює найщиріші співчуття старості Заїздського старостинського округу громади Ніні Свистун з приводу тяжкої, непоправної втрати – передчасної смерті чоловіка Василя Михайловича. У цей важкий час, ми разом з Вами схиляємо голови у скорботі. Пішла з життя дорога для Вас людина. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Нехай світла пам'ять про Вашого чоловіка назавжди залишиться в серцях рідних та близьких, а Бог дасть Вам сил пережити цю непоправну втрату.