Квитанції від ФССУ можуть надходити довше через перевантаження електромережі

Квитанції від ФССУ можуть надходити довше через перевантаження електромережі

Внаслідок стабілізаційних та екстрених відключень електроенергії друга та третя квитанції щодо стану прийняття поданих страхувальниками заяв-розрахунків можуть надходити пізніше, ніж зазвичай.

Попри війну ФССУ продовжує фінансувати санаторно-курортне лікування для упередження ускладнень в осіб з інвалідністю

Попри війну ФССУ продовжує фінансувати санаторно-курортне лікування для упередження ускладнень в осіб з інвалідністю

Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує піклуватись про лікування українців, які отримали інвалідність внаслідок трудової діяльності. Аби запобігти розвитку ускладнень та покращити їх здоров’я, ФССУ системно фінансує санаторно-курортне лікування для таких потерпілих.

4,4 тисячі працівників пройшли реабілітацію після важких хвороб за кошти ФССУ

4,4 тисячі працівників пройшли реабілітацію після важких хвороб за кошти ФССУ

За підсумками трьох кварталів цього року понад 4,4 тисячі українських працівників пройшли відновлювальне лікування після важких захворювань і травм за кошти Фонду соціального страхування України.

Висадили дерева!

Висадили дерева!

З метою виконання екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна» на території Замостянського старостинського округу учнями гімназії, працівниками громади, місцевими мешканцями здійснено висадку 50 саджанців липи та 30 каштанів у оновленому парку в центрі села. Новими деревами доповнено висаджені раніше ряди сосни.

Шановні працівники соціальної сфери Сухополов’янської громади!

Шановні працівники соціальної сфери Сухополов’янської громади!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету, жителів нашої громади  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери,  який  щорічно відзначаємо відповідно до Указу Президента України в першу неділю  листопада, та висловити слова глибокої поваги та вдячності за вашу працю!

Війна забирає найкращих...

Війна забирає найкращих...

            04 листопада  2022 року  очільник  Сухополов’янської територіальної  громади Денис Росовський,  секретар сільської ради Ольга Євтушенко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, керуючий справами виконавчого комітету Валентина Харченко, начальник відділу організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту  Валерій Петренко та староста Валківського старостинського округу Антоніна Нестеренко разом із рідними, близькими та односельцями  провели в останню дорогу загиблого Героя – командира відділення 3 кулеметного відділення кулеметного взводу 1 механізованого батальйону, старшого солдата Сергія Коробейника, уродженця села Боршна (Валківський старостат) Сухополов’янської громади, який трагічно загинув 31 жовтня 2022 року під час обстрілу противника зі сторони збройних сил російської федерації на околиці н.п. Курдюмівка Донецької області, захищаючи  мирне майбутнє та  незалежність України.

Освіта в умовах війни: Денис Росовський взяв участь   у навчальному семінарі в рамках проєкту Фонду Ганса Зайделя

Освіта в умовах війни: Денис Росовський взяв участь  у навчальному семінарі в рамках проєкту Фонду Ганса Зайделя

03 листопада очільник Сухополов’янської  територіальної громади Денис Росовський взяв участь у навчальному семінарі, організованому Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації на тему «Забезпечення освітнього процесу в освітніх закладах територіальних громад за умов війни. Формування локальної освітньої політики». Це вже третя діалогова зустріч, що проходить на Чернігівщині в рамках проєкту «Підвищення ефективності та результативності діяльності територіальних громад за умов війни: виклики та відповіді» за підтримки фонду Ганса Зайделя.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя – командира відділення 3 кулеметного відділення кулеметного взводу 1 механізованого батальйону, старшого солдата Сергія Коробейника, уродженця села Боршна Валківського старостинського округу Сухополов’янської громади, який трагічно загинув 31 жовтня 2022 року під час обстрілу противника зі сторони збройних сил російської федерації на околиці н.п. Курдюмівка Донецької області, захищаючи волю та незалежність України смертю хоробрих.

З Днем Казанської Ікони Божої Матері!

З Днем Казанської Ікони Божої Матері!

У свято Казанської ікони Божої Матері бажаємо благополуччя, здоров’я, достатку, добрих помислів і світлих надій. Щоб під покровом Захисниці нашої жив український народ у мирі і добрі, щоб святість була і в помислах, і в діях. Нехай Казанська ікона Божої Матері оберігає нашу землю від злих людей, подарує радість, щастя довгоочікуваний мир Україні!