Роботодавцям – компенсація, переселенцям – робота

Роботодавцям – компенсація, переселенцям – робота

Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 165 внутрішньо переміщених осіб отримають 67 роботодавців Чернігівщини. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 17 листопада.

Про проведення  25 сесії  сільської ради  8 скликання Сухополов`янської сільської ради

Про проведення 25 сесії сільської ради 8 скликання Сухополов`янської сільської ради

Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  30 листопада  2022 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  25 сесії Сухополов’янської сільської ради  за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1 (розпорядження  сільського голови від  18 листопада 2022 року №  143 «Про скликання двадцять п’ятої  сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради»).

Шановні  працівники  та ветерани аграрного сектору  Сухополов’янської громади!                             

Шановні  працівники  та ветерани аграрного сектору Сухополов’янської громади!                             

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету дозвольте привітати Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства, який щорічно відзначаємо  відповідно до  Указу  Президента  України у третю неділю листопада.Висловлюємо Вам шану і подяку за Вашу самовіддану, невтомну  і важливу працю, адже  Ви  здійснюєте свою виробничо-господарську діяльність   у надважкий час, у надзвичайно небезпечних і складних умовах військового стану, обумовленого збройною агресією рф.

Втрата в ОТГ!

Втрата в ОТГ!

З сумом повідомляємо, що у жорстокій війні з російським агресором загинув Герой нашої громади, уродженець села Охіньки, старший солдат, старший механік-водій 9-ї роти оперативного призначення (на БТР) 3-го батальйону оперативного призначення (на БТР) Олександр Сердюк.

Фонд напряму нарахував евакуйованим працівникам 27 млн гривень допомог

Фонд напряму нарахував евакуйованим працівникам 27 млн гривень допомог

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі для всіх українців – зокрема для тих працівників, чиї роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування лікарняних через бойові дії.

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 23 листопада 2022 року

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 23 листопада 2022 року

Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє: відповідно до розпорядження сільського голови від 16 листопада 2022 року № 142 «Про проведення  засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради» 23 листопада 2022 року о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради у приміщенні  Сухополов’янського сільського клубу за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, буд.1.

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі». Ділимось необхідною інформацією про базові соціальні послуги  на Гіді.

Близько 7 тисяч працевлаштованих безробітних за 10 місяців...

Близько 7 тисяч працевлаштованих безробітних за 10 місяців...

А це кожен 4-й з тих, хто звернувся за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості. Крім того, її фахівцями до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 1463 особи, ще 1416 - скеровано на професійне навчання. Про такі підсумки роботи обласної служби зайнятості протягом січня-жовтня 2022 року повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.