На Прилуччині поліцейські під час обшуку вилучили наркотиків на понад 20 тисяч гривень

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції задокументували протиправну діяльність 44-річного мешканця Варвинської громади, який причетний до незаконного обігу наркотичних засобів.

Оперативна інформація станом на 06.00 19 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот двадцять шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Оперативна інформація станом на 18.00 18.02.2024 щодо російського вторгнення

 Триває сімсот двадцять п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Противник і надалі продовжує вести загарбницьку війну. Незважаючи на значні втрати не відмовляється від планів щодо повної окупації України, ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, завдає ударів, здійснює обстріли як військових, так і цивільних об’єктів. Ворог активно застосовує авіацію та квадрокоптери типу “FPV”, проводить штурмові дії за підтримки бронетехніки.

Оперативна інформація станом на 06.00 17 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот двадцять четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Відбулося   засідання виконавчого комітету

16 лютого  2024 року   відбулося  засідання виконавчого комітету сільської  ради, під час якого було розглянуто  15 питань.   З метою здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю, підвищення ефективної роботи підприємств комунальної власності територіальної громади, заслухавши доповіді керівників, члени виконавчого комітету одноголосно затвердили фінансові плани комунального підприємства «Добробут» Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік, комунального підприємства «Сільськогосподарське підприємство «СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКЕ» Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік та  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік.

Служба зайнятості спонукає роботодавців активніше користуватися своїми послугами

Соціально-економічне життя Чернігівщини поступово відроджується, але напруженою залишається ситуація в прикордонних громадах області, які постійно потерпають від ворожих обстрілів. На Чернігівщині таким районом є Новгород-Сіверщина, яка межує з російською територією.

«Поліцейський-моя майбутня професія»: у Прилуках правоохоронці ознайомили студентів з умовами вступу до вишів системи МВС України

Представники кадрового апарату Прилуцького районного відділу поліції запрошували студентів Прилуцького агротехнічного коледжу вступати до закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку поліцейських.

У Прилуках поліцейські затримали торгівця психотропними речовинами

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Прилуцького районного відділу поліції викрили 45-річного раніше судимого місцевого мешканця, який збував психотропи «з рук в руки». Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські Прилуччини проводять профілактичні заходи направлені на зниження аварійності на дорозі

Співробітники груп реагування патрульної поліції Прилуцького району проводять комплекс профілактичних заходів з контролю безпеки дорожнього руху та дотримання Правил дорожнього руху для запобігання загибелі та травмування людей на дорогах.