Привласнила кошти за комунальні платежі: на Прилуччині поліцейські оголосили про підозру зловмисниці

Працюючи у поштовому відділенні, жінка привласнила гроші п’ятнадцяти пенсіонерів, сплачені за комунальні послуги. Відтак справні платники опинилися в боржниках, а зловмисниці загрожує кримінальна відповідальність.

На Прилуччині поліцейські розслідують обставини отруєння родини чадним газом

Внаслідок отруєння постраждали батько родини, двоє хлопчиків 11-ти та 13-ти років, а також п’ятимісячна дівчинка. Їх було госпіталізовано, наразі загрози життю немає. Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлюють причини та обставини події.

На Прилуччині поліцейські притягнули до відповідальності причетних до незаконної торгівлі тютюновими виробами

В ході перевірок торговельних точок у Прилуках, Линовицькій та Срібнянській територіальних громадах співробітники Прилуцького районного відділу поліції задокументували сім фактів продажу тютюнових виробів без марок акцизного податку та без дозвільних документів. Стосовно правопорушників складено  адміністративні протоколи. Незаконний товар вилучено.

Перейшов за посиланням для зарахування коштів під час продажу товарів та втратив понад 40 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих веб-сайтах.

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 02 лютого 2024 року

   Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  02 лютого 2024 року  о 10:00  відбудеться засідання виконавчого комітету  у конференц-холі  Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул.Київська, 220, 3 поверх.

Придбаний пікап передано до ЗСУ

Сухополов’янська сільська рада цілеспрямовано продовжує надавати підтримку Збройним Силам України у боротьбі з агресором. На зверненням командування однієї з військових частин, де проходить службу наш земляк з села Охіньки Юрій ЛУЦЕНКО, було зібрано 304 тисячі гривень на придбання автомобіля типу пікап. Автомобіль NISSAN NAVARA SPORT придбано за 260 тисяч гривень, 23 тисяч гривень було витрачено на доставку та ремонт авто. Решта коштів в сумі 21 тисяча гривень переходять на наступний збір.

29 січня - День пам’яті Героїв Крут

Щороку 29 січня в Україні відзначають День вшанування пам’яті Героїв Крут відповідно до Указу Президента України від 15 січня 2007 року.

Оперативна інформація станом на 06.00 29 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Оперативна інформація станом на 06.00 28 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.