Свідки ДТП, відгукніться!

У рамках розслідування смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Прилуках поліція розшукує свідків та очевидців події.

Допомога по частковому безробіттю: у вас є 90 днів на її отримання

Для збереження робочих місць та підтримки працівників у разі вимушеного скорочення робочого часу, служба зайнятості надає роботодавцям допомогу по частковому безробіттю. Порядок її отримання врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 702 https://t1p.de/zawha.

Викрав у пенсіонерки сумку з грошима та документами: в Ічні поліцейські затримали зловмисника

Менше години знадобилося співробітникам Ічнянського відділення поліції, аби встановити особу чоловіка, який на вулиці викрав у 65-річної ічнянки сумку з особистими речами. Частину викрадених речей поліцейські вилучили.

Оперативна інформація станом на 06.00 25 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

У Прилуках поліцейські вилучили у автомобілі нетверезого кермувальника наркотики

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції виявили в легковику 21-річного киянина 20 зіп-пакетів з розфасованими наркотиками. Сам водій перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

За матеріалами СБУ судитимуть рекетирів, які тероризували мешканців Чернігівщини

За матеріалами Служби безпеки України завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно членів організованого злочинного угруповання, які займались рекетом та тероризували мешканців Чернігівщини.

Професійне навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни: як це діє

Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.

Оперативна інформація станом на 06.00 24 січня 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася семисота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

«Вітаю! Вас турбує працівник банку» - на Прилуччині шахраї ошукали жінку майже на 30 тисяч гривень

Поліцейські закликають громадян не виконувати вказівок незнайомців, які пов’язані з переведенням коштів та не передавати стороннім особам жодних відомостей про свої банківські картки.