Оголошення! Шановні мешканці Охіньківського  старостинського округу!

08 листопада 2022 року об 11.30 у приміщенні адмінбудівлі   Охіньківського старостинського округу за адресою:   с. Охіньки, вул. Шевченка, 13  відбудеться особистий  виїзний прийом  громадян  сільським головою Денисом  Росовським.

Погодинні відключення світла на Чернігівщині: графік та як це працює

Для стабілізації енергосистеми у Чернігівській області запроваджено графік погодинних відключень електроенергії. Цей графік з переліком адрес та будинків увечері 2 листопада оприлюднило АТ «Чернігівобленерго».

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго»   03 листопада 2022 року   до   17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Охіньки, с.Переволочна, с.Пручаї.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі   03 листопада 2022 року   до   17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Колісники, с.Левки, с.Лісові Сорочинці, с.Петрівське, с.Стрільники.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі  04 листопада 2022 року   з 08.20 до   17.20 відбудеться  відключення електроенергії в с.Рудівка.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго»  03 листопада 2022 року   до   17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Боршна, с.Валки, с.Заїзд, с.Єгорівка.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго»  02 листопада 2022 року   до 17.30 відбудеться  відключення електроенергії в с.Заїзд.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго»  02 листопада 2022 року   до 10.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Охіньки, с.Переволочна, с.Пручаї.