Вебінар на тему: «Підтримка місцевих товаровиробників»

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки місцевих товаровиробників.

ШУКАЄМО ПЕРЕВІЗНИКА!!!

У обласній газеті "Вісник Ч" від 6 серпня 2020 року №32/1786 опубліковано оголошення про проведення 10 вересня 2020 року обласною державною адміністрацією конкурсів з перевезення пасажирів на автомобільних маршрутах загального користування, зокрема, Прилуки - Буди через Радьківку (рейси 1087к/1088к, 1091к/1092к, 1093к/1094к) за номером 565.

УВАГА! КОНКУРС!!!

Наша країна прекрасна! У кожного з нас є улюблені місця, про які варто розповісти іншим. Давайте разом популяризувати туристичні принади України, підтримувати національну ідею та поглиблювати у своєму серці любов до рідної землі!

«Кращий товар Чернігівщини»-2020!!!

До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва, які зареєстровані та займаються виробництвом продовольчих та непродовольчих товарів на території громади.

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці Сухополов’янськоїсільської ради запрошуємо Вас до обговорення регуляторного акту – «Про встановлення місцевих податків та/або зборів на території Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Увага!!! Навчання!!!

Київське вище професійне училище звертається до мешканців нашої громади - випускників школи та незайнятої молоді, які стоять перед вибором - отримання подальшої освіти, професії і працевлаштування.

ОГОЛОШЕННЯ від 19 травня 2020р. УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Шановні мешканці Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади запрошуємо Вас до обговорення регуляторного акту, який стосується кожного мешканця населених пунктів громади - ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУКТІВ СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ Прилуцького району Чернігівської області.

НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ!!!

З настанням весни мешканці міста і сіл виходять на природу: розпочинаються весняно-польові роботи в полі, на присадибних ділянках та городах.

УВАГА НЕРЕСТ РИБИ!

З метою забезпечення охорони та сприятливих умов для нересту і збереження місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України, наказом Чернігівського рибоохоронного патруля від 10.03.2020 № 38 - од: