Придбання пральної машини для ДНЗ «Сонечко» в селі Охіньки!

Придбання пральної машини для ДНЗ «Сонечко» в селі Охіньки!

У серпні поточного року працівники ДНЗ «Сонечко» озвучили перед сільським головою Денисом Росовським нагальну  проблему оновлення матеріально-технічної бази дитячого садка, зокрема, необхідності придбання пральної машини, яка вийшла з ладу. З метою термінового вирішення даного питання сільський голова звернувся до суб’єктів господарювання, які здійснюють виробничо-господарську діяльність на території сільської ради, в результаті чого ТОВ «Прилуки Агроінвест» було придбано нову пральну машину.

Придбання пральної машини для Охіньківської ЗОШ!

Придбання пральної машини для Охіньківської ЗОШ!

Сухополов’янська ОТГ висловлює величезну вдячність СТОВ «Батьківщині» та Благодійному Фонду «Надія Сіверщини» в особі Дмитренка Олега Миколайовича за придбання пральної машини для потреб Охіньківської ЗОШ  І-ІІІ ступенів.

Урочисте відкриття  в Охіньківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів меморіальної дошки М.В.Макаренку

Урочисте відкриття в Охіньківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів меморіальної дошки М.В.Макаренку

29 вересня 2020 року в селі Охіньки Прилуцького району Чернігівської області на території Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся урочистий захід з нагоди відкриття меморіальної дошки на честь видатного земляка Миколи Макаренка.

Ремонт дороги!!!

Ремонт дороги!!!

Продовжуємо ремонти доріг комунальної форми власності. Сьогодні 28 вересня 2020 року Виконавчим комітетом сільської ради проведені роботи по ямково-експлуатаційному ремонту дороги комунальної форми власності по вулиці Закарпатській в селі Сухополова. Ремонт здійснювався Філією Прилуцької ДЕД ДП «Чернігівський облавтодор».

Відвідали багатодітну родину!

Відвідали багатодітну родину!

Сьогодні сільський голова Денис Росовський та в.о. старости Дідовецького старостинського округу Ірина Шуляк відвідали багатодітну родину Валерія та Олени Биндю в с. Єгорівка, та вручили матеріальну грошову допомогу і телевізор, як родині, яка постраждала внаслідок нещодавньої пожежі.

З Днем дошкілля!!!

З Днем дошкілля!!!

Від усієї душі вітаємо вихователів і усіх працівників дошкільних установ Сухополов'янської громади з професійним святом, яке відзначають в останню неділю вересня.

З Днем машинобудівника!!!!

З Днем машинобудівника!!!!

День машинобудівника традиційно святкують в останню неділю вересня. Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає працівників ТОВ"ПК "Пожмашина" та усіх громадян, які мають віношення до галузі машинобудування, з професійним святом. Зичимо подальших творчих та трудових досягнень, теплих ділових відносин, оптимізму, добробуту, достатку та здоров'я на довгі роки Вам та Вашим родинам!

З Воздвиженням!

З Воздвиженням!

27 вересня Україна відзначає велике свято Воздвиження. Від щирого серця вітаємо віруючих жителів громади з цим величним святом. Нехай цей день подарує кожному з нас благодать в сім'ї, здоров'я, милосердя душ та доброту сердець, світло та радість, щастя та мир.

Ремонт дороги!!!

Ремонт дороги!!!

Враховуючи звернення місцевих жителів до Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, 24 вересня 2020 року Виконавчим комітетом сільської ради розпочаті роботи по ямково-експлуатаційному ремонту дороги комунальної форми власності по вулиці Лесі України в селі Пирогівці. Ремонт здійснюється Філією Прилуцької ДЕД ДП «Чернігівський облавтодор» за фінансової підтримки ТОВ «Агрікор-Холдинг». Роботи в цьому напрямку будуть продовжені.

Роботи з благоустрою центру громади!!!

Роботи з благоустрою центру громади!!!

22-23 вересня Виконавчим комітетом за кошти місцевого бюджету здійснені роботи по огородженню дитячого майданчика, що знаходиться біля автобусної зупинки у центрі села Сухополова.