Роботи з благоустрою села Сухополова!!!

Роботи з благоустрою села Сухополова!!!

З урахуванням звернень мешканців адміністративного центру громади, 9 жовтня проведені роботи по розчистці порослі перед мостовим переходом по вулиці Чернігівській в селі Сухополова.

Ремонт дороги в селі Малківка!!

Ремонт дороги в селі Малківка!!

Завершені роботи по частковому ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення загального користування /Т-25-40/- Малківка-Богданівка-/Р-67/ в селі Малківка по вулиці Гагаріна. Сьогодні сільський голова Денис Росовський ознайомився з виконаними роботами.

Ремонт дороги в селі Канівщина!!!

Ремонт дороги в селі Канівщина!!!

Сьогодні виконувалися роботи по частковому ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення загального користування /Н-07/- Рудівка-Канівщина - /Т-25-40/ в селі Канівщина по вулицях Григорія Степанюка та Кооперативній в напрямку села Рудівка. Сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старости Канівщинського старостинського округу Тамарою Сергієнко ознайомилися з виконаними роботами.

Ремонт дороги в селі Рудівка!!!

Ремонт дороги в селі Рудівка!!!

Сьогодні виконувалися роботи по частковому ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення загального користування /Н-07/- Рудівка-Канівщина - /Т-25-40/ в селі Рудівка по вулиці Рудівській. Сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старости Рудівського старостинського округу Ніною Пашук ознайомилися з виконаними роботами.

Ремонт дороги в селі Переволочна!!!

Ремонт дороги в селі Переволочна!!!

Сьогодні завершені роботи по частковому ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення загального користування в селі Переволочна по вулиці Козацький шлях. Сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старости Переволочнянського старостинського округу Ольгою Сметанник ознайомилися з виконаними роботами.

Подарунки першокласникам з багатодітних родин!

Подарунки першокласникам з багатодітних родин!

У рамках реалізації Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року та з метою підтримки багатодітних сімей Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації було організовано проведення благодійної акції до Дня Знань для дітей з багатодітних сімей, які зараховані до 1 класу закладів загальної середньо освіти на 2020/2021 навчальний рік.

Підтримали багатодітну родину із села Полова!

Підтримали багатодітну родину із села Полова!

6 жовтня 2020 року сільський голова Денис Росовський спільно з Головою правління Благодійної організації Благодійного фонду «Агрейн» Петром Сметаною та заступником директора ТОВ «Агрікор-Холдинг» Олександром Пишевським відвідали багатодітну родину Поети, яка нещодавно переїхала до с. Богданівки після трагічної смерті матері.