Фонд соціального страхування повідомляє

Фонд соціального страхування повідомляє

У Фонді відсутні затримки із фінансування лікарняних, оплата здійснюється вчасно та в повному обсязі!!! У зв’язку із заявою одного зі спікерів у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» щодо затримок фінансування лікарняних українським працівникам офіційно заявляємо, що Фондом соціального страхування України здійснюється фінансування матеріального забезпечення, у тому числі допомог за листками непрацездатності і по вагітності та пологах, в оперативному режимі із випередженням встановлених законодавством термінів. На сьогоднішній день у Фонді відсутні затримки з фінансування за усіма статтями видатків. Станом на 27.11.2020, ФССУ профінансував надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 23 листопада включно. Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» робочі органи Фонду здійснюють фінансування страхувальників для виплати ними матеріального забезпечення своїм працівникам протягом десяти робочих днів після надходження від роботодавця заяви до Фонду.  Звертаємось до окремих осіб, а також засобів масової інформації з проханням не нехтувати необхідністю здійснення фактчекінгу і не розповсюджувати недостовірну інформацію. Зазначаємо, аби отримати допомогу від Фонду працівник має передати своєму роботодавцю листок непрацездатності, на підставі якого здійснюється формування заяви-розрахунку. Слідкувати за станом усіх виплат від ФССУ застраховані особи можуть у телеграм-каналіhttps://t.me/socialfund, де в оперативному режимі оновлюється інформація про здійснене фінансування за тегом#фінансування_оперативно. Звертаємо увагу, Фонд здійснює перерахування коштів для виплати допомог працівникам на рахунок страхувальника (роботодавця), який має здійснити виплату у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або одразу після отримання коштів від ФССУ.  Дізнатись, чи вже перераховано кошти роботодавцю, застраховані особи можуть з щоденної звітності Фонду про стан фінансування страхувальників у телеграм-каналіhttps://t.me/socialfund за тегом#фінансування_страхувальників. Пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!! Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження в.о. старости Заїздського старостинського округу Ніну Свистун. Бажаємо затишку в домі, теплоти, воістину жіночої мудрості і терпіння, спокою на душі і радості на обличчі. Здоров’я Вам, Вашим рідним і дорогим людям. Душевного комфорту, гармонії з собою і світом, щастя в кожному дні! Зі святом!

Особи з інвалідністю круглий стіл

Особи з інвалідністю круглий стіл

Особи з інвалідністю потребують справедливого соціального захисту і створення таких умов життя, щоб знайти себе в суспільстві. Для залучення або повернення осіб з інвалідністю до активного соціального життя необхідно об’єднання зусиль різних інституцій, які опікуються проблемами інвалідів. Саме з цією метою Прилуцькою міськрайонною філією Чернігівського обласного центру зайнятості  27 листопада 2020 року  проведено круглий стіл на тему: «Шляхи конструктивної взаємодії між сторонами соціального діалогу щодо психологічної, професійної та трудової реабілітації осіб з інвалідністю».

День пам'яті жертв голодомору!!!

День пам'яті жертв голодомору!!!

28 листопада в Україні вшановують пам'ять жертв голодомору 1932–1933 років. День пам’яті запроваджений Указом Президента України у 1998 році.

«Акція «Посади дерево»

«Акція «Посади дерево»

26 листопада учні та вчителі Ряшківської ЗОШ на подвір'ї свого освітнього закладу провели роботу з поліпшення стану озеленення території.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження головного редактора газети "Прилуччина: в новинах, подіях, коментарях" Валентину Матвієнко. Бажаємо Вам міцного–міцного здоров’я, позитивних новин, незламності журналістського духу. Нехай буде швидкою думка, завзятим пошук нових незабутніх знайомств для цікавих публікацій, а довге життя багатіє авторитетом, днями, сповненими лише радістю, удачею, хорошими людьми.

Зі святом Святого Михайла!

Зі святом Святого Михайла!

У православному світі 21 листопада відзначають велике свято Собор Архистратига Михаїла. Його образ символізує вічну перемогу добра над темними силами та злом. Часто 21 листопада випадає перший густий сніг, в народі тоді кажуть, що сам святий Михайло на білому коні по землі проїхав. Сьогодні, за давньою традицією, обов’язково треба примиритися з усіма, з ким напружені стосунки, пробачити минулі кривди.

З Днем Гідності та Свободи!

З Днем Гідності та Свободи!

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи! Події двох майданів в Україні стали підтвердженням того, що українці є сильною, суверенною і незалежною нацією.

Вшанували загиблих героїв!!!

Вшанували загиблих героїв!!!

21 листопада країна відзначає день Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.