Роботи з благоустрою центру громади!!!

Роботи з благоустрою центру громади!!!

22-23 вересня Виконавчим комітетом за кошти місцевого бюджету здійснені роботи по огородженню дитячого майданчика, що знаходиться біля автобусної зупинки у центрі села Сухополова.

Роботи з благоустрою на території адміністративного центру громади!

Роботи з благоустрою на території адміністративного центру громади!

23 вересня Виконавчим комітетом сільської ради розпочата робота по прибиранню прилеглої території кладовища у селі Сухополова. Для проведення відповідних робіт ТОВ «Прилуцький хлібодар» та ФОП Цибенко Юрій Григорович була надана спеціалізована техніка.

З Різдвом Пресвятої Богородиці!

З Різдвом Пресвятої Богородиці!

Вітаємо жителів громади зі святом Різдва Пресвятої Богородиці та від душі бажаємо миру, щастя, здоров'я, радості, добра і відради. Нехай у Вашому житті трапляються справжні чудеса, нехай ні дня не проходить без надії, любові та славної справи. Нехай чистими та непорочними будуть думки, нехай добрими та благородними будуть вчинки, світлим і щасливим буде Ваш шлях.

З Днем працівників лісу!

З Днем працівників лісу!

У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства та сприяють їхньому раціональному використанню.

З Михайловим чудом!

З Михайловим чудом!

Сьогодні православні віряни відзначають Михайлове чудо – свято, встановлене на честь першого чуда архангела Михаїла. Від усієї душі вітаємо жителів громади із цим чудовим святом. Бажаємо Вам добра, щастя і любові, теплих сімейних посиденьок і довгоочікуваних солодощів під подушкою. Хай у кожному домі буде достаток, нехай радує затишна атмосфера, повна позитиву і сміху.

Допомога на ФП!

Допомога на ФП!

На виконання прохання Сухополов’янської ОТГ Благодійний фонд «Кернел» в особі Ігоря Потоцького та СТОВ «Дружба-Нова» в особі Ігоря Макухи придбали найнеобхідніші ліки у фельдшерський пункт села Ряшки на загальну суму 3,0 тис. грн. для соціально-незахищеної категорії громадян.

День звільнення Прилуччини

День звільнення Прилуччини

18 вересня - День звільнення Прилуччини від нацистських окупантів. Щороку в цей визначний день ми схиляємо голови та вшановуємо пам'ять про воїнів, які віддали своє життя заради миру.