У Ічнянській громаді поліцейські вилучили у домашнього кривдника наркотики

Патрульні відділення поліції №2 м. Ічня під час відпрацювання виклику про домашнє насильство виявили у кривдника заборонені наркотичні речовини. Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

На Чернігівщині поліцейські викрили злочинну групу, що здійснювала незаконний обіг підакцизних товарів у мільйонних масштабах

Співробітники слідчого управління поліції Чернігівщини здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих тютюнових виробів. У зловмисників вилучено сировину загальною вартістю близько 1 мільйона гривень, обладнання та інші речові докази.

Оперативна інформація станом на 06.00 16 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.Протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 68 авіаційних ударів, здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Сухополов’янська сільська рада повідомляє: 17 січня 2024 року о 10:00 відбудеться засідання виконавчого комітету у конференц-холі Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул.Київська, 220, 3 поверх. На розгляд виконкому вносяться нас

   Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  17 січня  2024 року  о 10:00  відбудеться засідання виконавчого комітету  у конференц-холі  Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул.Київська, 220, 3 поверх.

До відома громадян!!!

      Сьогодні, 15 січня, "на щиті" повертається назавжди до рідного краю наш земляк із с. Колісники – КУДАШ Максим Сергійович, який загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області, захищаючи рідну Україну.

Поліція Прилуцького району застерігає громадян від шахраїв

Від дій шахраїв постраждали двоє мешканців Прилуччини. Спрацювали шахрайські схеми «Вашу картку заблоковано» та «Купівля-продаж товарів в Інтернеті». Загалом громадяни втратили більше 20 тисяч гривень.

На Прилуччині правоохоронці скерували до суду провадження про розстріл російським окупантом цивільних автівок з дітьми

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції завершили досудове розслідування та передали прокуророві Прилуцької окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо військового розвідника окупаційної армії рф, причетного до розстрілу двох цивільних легковиків з вісьмома пасажирами, зокрема трьома дітьми.

У Срібному представили тимчасового виконувача обов’язків начальника поліції

Наказом начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Івана Іщенка тимчасове виконання обов’язків начальника відділення поліції № 1 смт. Срібне покладено на полковника поліції Миколу Омельченка.