Оперативна інформація станом на 06.00 08 січня 2024 року щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася шістсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Оперативна інформація станом на 06.00 07 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот вісімдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Оперативна інформація станом на 06.00 06 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот вісімдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

У Прилуках поліцейські викрили місцевого мешканця у незаконному зберіганні наркотиків

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції під час поверхневого огляду виявили у 42-річного прилучанина заборонені наркотичні речовини. Розпочато кримінальне провадження.Вчора, 4 січня, під час патрулювання міста поліцейські зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документів. Під час поверхневого огляду в його кишені правоохоронці виявили згорток з кристалічною білою речовиною.З метою документування злочину, на місце події прибула слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.Поліцейським чоловік зізнався, що наркотики він зберігав для власних потреб.Заборонені речовини співробітники поліції вилучили та направили на експертні дослідження.Дізнавач під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).Її максимальна санкція - до п’яти років обмеження волі.Триває досудове розслідування.

До уваги роботодавців!

З 1 січня 2024 року вступили в силу нові норми компенсації за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю І та ІІ груп:

Знову втрата в Сухополов’янській громаді!

Сумна звістка вкотре пекучим болем відгукується в нашій громаді.   04 січня 2024 року  помер  відданий військовій присязі на вірність Українському народу  наш земляк, захисник із с.Рудівки (Рудівський старостинський округ)  –  молодший  сержант Тимошенко Петро Володимирович, який  народився 12 липня 1973 року в с.Рудівка, де закінчив школу,  і після служби в армії  працював у радгоспі села Рудівка.  

Збільшено компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення”).

Поліцейські Прилуччині продовжують проводити заходи щодо попередження продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

Вчора, 3 січня  дільничні офіцери поліції спільно з інспекторами ювенальної превенції відвідали торгівельні заклади у населених пунктах Срібнянської територіальної громади.

Прилуцькі поліцейські розшукали зловмисника, який підозрюється у крадіжці майна з будинку

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу чоловіка, який викрав речі домашнього вжитку у мешканця Варвинської громади. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.