«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей з найбільшою кількістю залучених безробітних

Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник на брифінгу в обласній військовій          адміністрації. За її словами, Чернігівщина – одна з перших серед областей України долучилася до реалізації урядового проєкту «Армія відновлення», який пропонує механізм  залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян, до суспільно корисних робіт, які в умовах воєнного стану мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил України та сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та життєдіяльності населення.  

Оперативна інформація станом на 18.00 12.01.2024 щодо російського вторгнення

 Триває шістсот вісімдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Противник і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, завдає ударів, здійснює обстріли як військових, так і цивільних об’єктів. Ворог активно застосовує авіацію та квадрокоптери типу “FPV”, проводить штурмові дії за підтримки бронетехніки.

«Знаєш сам – розкажи іншим»: прилуцькі поліцейські застерігають громадян від найпоширеніших видів шахрайства

Наразі серед найбільш поширених шахрайських схем: обман під час купівлі-продажу товарів, шахрайства за схемою «ваш родич у біді», заволодіння грошима громадян під приводом оформлення так званої «грошової допомоги» та шахрайство з банківськими картками.

Прилуцькі поліцейські розшукали молодика, який переховувався від слідства

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції встановили місцезнаходження 19-річного мешканця Закарпатської області, який більше двох місяців намагався уникнути відповідальності за раніше вчинений злочин.

На Прилуччині поліцейські припинили реалізацію фальсифікованих цигарок та виявили факт продажу тютюнової продукції неповнолітньому

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції склали два адміністративні протоколи на продавця магазину в Варвинській громаді, яка продала тютюнову продукцію 16-річному підлітку. Також у крамниці поліцейські виявили факт продажу цигарок без марок акцизного податку.

Оперативна інформація станом на 06.00 11 січня 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася шістсот вісімдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.