Оперативна інформація станом на 06.00 21 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 21 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши керовані авіаційні ракети Х-59, крилаті ракети «Іскандер-К» та ударні БпЛА типу “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Оперативна інформація станом на 06.00 20 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 20 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Розпочалася шістсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує притаманну кремлю тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а в значній кількості по цивільних об’єктах нашої держави.

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Для цього чернігівський підприємець Максим Гладченко використовує всі можливості. Завдяки участі у програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота  він розширив свій швейний бізнес, придбав нове обладнання, сировину та дав роботу ще 2-м працівникам.

Оперативна інформація станом на 06.00 19 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 19 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Розпочалася шістсот третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує притаманну кремлю тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а в значній кількості по цивільних об’єктах нашої держави.

КП «Добробут» Сухополов’янської сільської ради продовжує   укладати договори на  вивіз твердих побутових відходів

КП «Добробут» Сухополов’янської сільської ради продовжує  укладати договори на  вивіз твердих побутових відходів

Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до довкілля, поваги до себе та оточуючих. Тобто чистота територіальної громади – спільна справа всіх її жителів.

Відбулося  засідання виконавчого комітету 

Відбулося  засідання виконавчого комітету 

18 жовтня 2023 року   відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради, під час якого було розглянуто  128 питань. Переважна більшість питань, ухвалених на  засіданні виконавчого комітету  (103 питання), стосувалися надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Заслухавши  доповідь начальника служби у справах дітей сільської ради Лариси Грабини, відповідно до ЗУ «Про охорону дитинства»,  Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22 грудня 2022 року № 309 «Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією», а також  поданих документів,  висновків оцінки потреб сімей, складених Центром соціальних служб Сухополов’янської сільської ради та  рішення комісії з питань захисту прав дитини Сухополов’янської сільської ради члени виконкому  одноголосно ухвалили відповідні рішення.

Завдяки службі зайнятості у переселенки з Донеччини нова професія і робота  На Чернігівщині цього року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано близько 170 переселенців. Серед них Надія Зелена.

Завдяки службі зайнятості у переселенки з Донеччини нова професія і робота На Чернігівщині цього року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано близько 170 переселенців. Серед них Надія Зелена.

До початку повномасштабного вторгнення вона працювала машиністом розфасувально-пакувальних машин на державному підприємстві "Артемсіль". Через війну переїхала на Чернігівщину в село Гнідинці Варвинської ОТГ. На новому місці жінка звернулася до служби зайнятості по допомогу в пошуку роботи. Оскільки з останнього місця праці Надія звільнена не була, фахівці служби запропонували їй припинити трудовий договір в односторонньому порядку. Це наразі передбачено чинним законодавством.

Оперативна інформація станом на 06.00 18 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 18 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

Розпочалася шістсот друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Відбулося засідання Координаційної ради

Відбулося засідання Координаційної ради

17 жовтня 2023 року було проведено засідання Координаційної ради Сухополов’янської сільської ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, профілактики соціально-небезпечних хвороб та формування здорового способу життя.