До 100,5 тис. грн можуть отримати роботодавці за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

Наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавцям відшкодовуватимуться витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю: І групи - у розмірі до 100,5 тис. грн (15 мінімальних зарплат); ІІ групи – до 67 тис. грн (10 мінімальних зарплат). Отож, програма поширюється на роботодавців, які з 29 серпня поточного року (з дня набрання чинності відповідної постанови) працевлаштували застраховану людину з інвалідністю І або ІІ групи.

Автомобіль на передову!

За зверненням одного з підрозділів Збройних Сил України Сухополов’янською сільською радою передано автомобіль VW PASSAT, отриманий в якості благодійної допомоги громаді від Міністерства фінансів Литовської Республіки. Автомобіль на передовій буде використовуватись для доставки медикаментів і засобів захисту, евакуації постраждалих, доставки поранених, речей першої необхідності бійцям та цивільному населенню.

Оперативна інформація станом на 06.00 11 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася п’ятсот дев’яносто п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.Російські окупанти не перестають ігнорувати міжнародне гуманітарне право, обстрілюють не лише позиції українських військ, а й цивільну інфраструктуру населених пунктів, тероризуючи мирних жителів.

Оперативна інформація станом на 06.00 10 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася п’ятсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російські окупанти не перестають ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів.