Сухополов’янська громада  знову в скорботі!

Сухополов’янська громада  знову в скорботі!

Сумна звістка вкотре пекучим болем відгукується в нашій громаді. Втратили ще одного Героя,  який віддав  найцінніше – життя, захищаючи  суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.  13 вересня  2023 року  помер  відданий військовій присязі на вірність Українському народу  наш земляк із с.Заїзд –  старший солдат Рябовол Сергій Миколайович (1982 р.н.), який 06 жовтня 2022 року отримав тяжкі  травми  в районі населеного пункту Новобахмутівка  Покровського району Донецької області. Перебував на лікуванні, але, на жаль,  серце Героя не витримало…

Знову непоправна втрата у Сухополов’янській громаді:  втрачаємо  найрідніших,  мужніх, сильних духом….

Знову непоправна втрата у Сухополов’янській громаді: втрачаємо  найрідніших,  мужніх, сильних духом….

Пекучим болем та  гірким смутком війна, розв’язана цинічним  російським  агресором,  знову торкнулася Сухополов’янської громади –  забрала життя ще одного  захисника з с.Мазки, вірного друга та мужнього бійця, який до останнього подиху  захищав та відстоював  суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Оперативна інформація станом на 06.00 15 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 15 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася п’ятсот шістдесят дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Відбулося урочисте відкриття  «Класу безпеки»

Відбулося урочисте відкриття  «Класу безпеки»

На сьогодні Україна переживає надскладні часи –  війну,  тому  основним завданням нашої країни  є  збереження головної цінності  –  здоров’я та життя громадян.  Кожен громадянин України має знати правила безпечної поведінки та дотримуватися їх. Тому за рекомендацією Міністерства освіти і науки України  14 вересня 2023 року на базі  Дідівського ліцею відбулося урочисте відкриття  «Класу безпеки» за участю очільника Сухополов’янської громади Дениса Росовського; начальника відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Тетяни Реви; начальника відділу організаційно-кадрової роботи  та з питань цивільного захисту сільської ради Валерія Петренка, директора Дідівського ліцею Людмили Крамаренко, головного інспектора Прилуцького ГУ ДСНС України в Чернігівській області  Іолани Марочок; інспектора сектора ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції  ГУ Національної поліції  в Чернігівській області, сержанта поліції Яни Гуменної; інструктора з надання першої допомоги   Червоного Хреста України Анни Кобижської  та учасників освітнього процесу ліцею.

Ти як?... Служба зайнятості пропонує базовий курс самодопомоги

Ти як?... Служба зайнятості пропонує базовий курс самодопомоги

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

Сухополов’янська громада придбала трактор  колісний з додатковим обладнанням !

Сухополов’янська громада придбала трактор колісний з додатковим обладнанням !

Трактор  колісний з додатковим обладнанням  придбали за бюджетні кошти сільської ради у рамках виконання Програми з благоустрою з метою забезпечення виконання заходів  на території  населених пунктів громади. Дана техніка дасть можливість покращити якість робіт з впорядкування територій старостинських округів громади. Працюємо далі.

ПРЕС-РЕЛІЗ Увага! Всеукраїнська інформаційна кампанія  «Робота для ВПО: ти потрібен»

ПРЕС-РЕЛІЗ Увага! Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

Державна служба зайнятості долучилася до проведення інформаційної кампанії, ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка триватиме упродовж вересня-жовтня поточного року. Мета – збільшити кількість внутрішніх переселенців, які знайшли роботу.

Оперативна інформація станом на 06.00 14 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 14 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Розпочалася п’ятсот шістдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російські окупанти продовжують ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів.

Відзначили кращих!

Відзначили кращих!

 13 вересня  2023 року на базі Охіньківської школи  відбувся захід  з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України. Це були і тренери, і вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради. Очільник Сухополов'янської громади Денис Росовський нагородив грамотами та призами вихованців і тренерів КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Учні Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів  підготували для гостей патріотичний флешмоб та спортивний челендж, який передали Молодіжній раді Сухополов'янської сільської ради. Сподіваємося, що після нашої повної Перемоги на війні ще голосніше, ще потужніше прозвучать наші спортивні перемоги на всіх стадіонах світу. Бажаємо всім фізичного здоров'я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог.