Оперативна інформація станом на 06.00 13 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 13 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася п’ятсот шістдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Війна знову торкнулася Сухополов’янської громади

Війна знову торкнулася Сухополов’янської громади

Пекучим болем та  гірким смутком війна, розв’язана цинічним  російським  агресором,  знову торкнулася Сухополов’янської громади –  забрала життя ще одного захисника України, вірного друга та мужнього бійця, який до останнього подиху  захищав та відстоював  суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. 12 вересня 2023 року очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський,    староста Дідовецького старостинського округу Ірина Шуляк, староста Мазківського старостинського округу Микола Кошовий, посадовці сільської ради  разом із рідними,  побратимами, вчителями, друзями, односельцями  провели в останню дорогу Героя   та вшанували пам’ять загиблого земляка – жителя села Мазки Сухополов’янської громади, стрільця-санітара механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону рядового Володимира Пітеля, який  загинув  06 вересня внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області.

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 15 вересня 2023 року

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 15 вересня 2023 року

Сухополов’янська сільська рада повідомляє: 15 вересня 2023 року о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради у  конференц-холі Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул. Київська, 220. На розгляд виконавчого комітету вносяться наступні питання:

Про профілактику інсультів

Про профілактику інсультів

         Щороку більше ніж  444 тисяч людей помирають від серцево-судинних захворювань, а це – 60% від усіх смертей. На жаль, триваюча в Україні повномасштабна війна матиме наслідком помолодшання інфарктів та інсультів ще орієнтовно на 10-15 років.

Ваучер на навчання…  Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя

Ваучер на навчання… Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя

У поточному році ваучери на навчання від обласної служби зайнятості вже отримали 298 мешканців області, серед яких 19 внутрішньо переміщених осіб. Основна мета видачі – підвищення конкурентоспроможності та розширення можливостей для працевлаштування.

До відома громадян!!!

До відома громадян!!!

12 вересня, траурний кортеж із загиблим земляком Володимиром Пітелем о 13.30 вирушить від міської лікарні по вул. Київській до собору Різдва Пресвятої Богородиці.

До відома громадян!!!

До відома громадян!!!

У зв’язку з затримкою  доставки  тіла загиблого Героя Володимира Пітеля поховання перенесено на більш пізній час, про що буде повідомлено додатково.

До відома громадян!!!

До відома громадян!!!

Завтра, 12 вересня, траурний кортеж із загиблим земляком Володимиром Пітелем о 9.20 вирушить від міської лікарні по вул. Київській до собору Різдва Пресвятої Богородиці. Після відспівування близько 11.00 кортеж почне рух від собору Різдва Пресвятої Богородиці по вул. Київській в напрямку с. Манжосівка до місця поховання на сільському кладовищі. Просимо віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу нашого земляка, який поклав своє життя за мир, свободу і незалежність України! Низький уклін, вічна пам’ять і вічна слава Герою!