Придбано чергове авто для ЗСУ!

Придбано чергове авто для ЗСУ!

До Сухополов’янської сільської ради надійшло звернення від Благодійного Фонду «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ» та Прилуцької районної військової адміністрації з проханням придбати автомобіль типу пікап для ЗСУ та укомплектувати його певним обладнанням.

Знову непоправна втрата у Сухополов’янській громаді

Знову непоправна втрата у Сухополов’янській громаді

06 вересня внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області загинув стрілець-санітар механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону рядовий Володимир Пітель (1970 р.н.), наш земляк з села Мазки.

Оперативна інформація станом на 06.00 11 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 11 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася п’ятсот шістдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборонних дій на сході та ведення наступальної операції на півдні України, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Оперативна інформація станом на 06.00 10 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 10 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася п’ятсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російські окупанти продовжують ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. На жаль, внаслідок таких терористичних дій є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновані житлові будинки, пошкоджена цивільна інфраструктура.

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій   та установ фізичної культури і спорту, ветерани  та шанувальники спорту!

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій  та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту.  Варто відзначити, що у Сухополов’янській громаді  2 роки успішно функціонує   КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» (директор В’ячеслав Зінченко). Завдяки злагодженій  роботі тренерів та спортсменів  ДЮСШ Сухополов’янської громади стає доволі популярним закладом, все більше охочих дітей його відвідувати. Якщо на початок навчального року  школа налічувала 56 вихованців, то на сьогодні ця цифра виросла майже вдвічі і становить 106 осіб. Вихованці школи є  переможцями не лише змагань місцевого рівня, а й обласних  та Всеукраїнських. Так тримати!

Вітання   працівників нафтової, газової  та нафтопереробної промисловості

Вітання   працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

08 вересня 2023 року  очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський  взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. У вітальному слові сільський голова привітав з професійним святом та  подякував  кожному за їх нелегку щоденну працю, побажав  поступального розвитку,    міцного здоров’я в кожну родину та здійснення всіх задумів під мирним українським небом. Денис Росовський відзначив  Почесною грамотою Сухополов’янської сільської ради за  сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу розвитку газового господарства та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України  працівників Прилуцького відділення АТ «Чернігівгаз»: БОНДАРЕНКО Антоніну Григорівну – майстра сектора побутових споживачів відділу інспектування управління метрології; БУКШУ Ігоря Олексійовича – електрогазозварника, зайнятого різанням та ручним зварюванням 4 розряду відділу капітального будівництва; КОГУТ Людмилу Михайлівну – інженера з проектно-кошторисної роботи проектно-кошторисного відділу; МІРОШНИЧЕНКО Віту Володимирівну – майстра сектора непобутових споживачів відділу інспектування управління метрології;  ФОМЕНКО Ларису Григорівну – інженера з капітального будівництва відділу капітального будівництва.

Оперативна інформація станом на 06.00 09 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 06.00 09 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася п’ятсот шістдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує притаманну кремлю тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військовим, а в значній кількості по цивільним об’єктам нашої держави. На жаль, внаслідок таких терористичних дій російських окупаційних військ є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновані житлові будинки, пошкоджена цивільна інфраструктура.

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

На початок вересня середня заробітна плата вакансій, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, становить 9 156 гривень. Проте деякі роботодавці готові платити й 35 тисяч гривень на місяць.

Послуги для освітян на Гіді з державних послуг

Послуги для освітян на Гіді з державних послуг

Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг.

Шановні працівники нафтової, газової та  нафтопереробної промисловості!

Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати працівників колективів  СП «Каштан Петролеум ЛТД», НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта», СО «Укрнафта Буріння» ПАТ «Укрнафта», Прилуцького відділення АТ «Оператор газорозподільної системи «Чернігівгаз» з професійним святом – Днем  працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, який щорічно відзначають відповідно до Указу Президента України у другу неділю вересня.   Вітаємо  працівників однієї з провідних галузей  економіки держави, чия праця заслуговує на величезне визнання, шану та повагу. Адже  Ви на сьогодні працюєте у   складних умовах, у період воєнного стану в державі, оперативно вирішуючи непрості  щоденні виклики. Щирі вітання  тим, хто працює в полях на свердловинах, тих, хто за пультом оператора, хто за комп’ютером у офісі, й окрема подяка тим, хто сьогодні зі зброєю на передовій. Ваш внесок у стабільну роботу енергетичної системи країни неможливо переоцінити. Запорукою таких результатів є професіоналізм і відповідальність кожного з вас. Цінуємо Вашу роботу, яка дає тепло, світло, рух. Те, що Ви робите – це життя! Нехай у Вашому житті завжди було світло, тепло та затишок.