УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на лінії електромереж, 19 червня 2023 року з 09.00 до 18.00 відбудеться відключення електроенергії в селах Погреби, Знам’янка, Рудівка (частково).

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на електропідстанції, 13 червня 2023 року з 09.00 до 18.30 відбудеться відключення електроенергії в селах Білорічиця, Бажанівка, Боротьба, Володимирівка, Мазки, Приозерне, Пролетарське, Тарасівка, Пологи, Піддубівка, Миколаївка, Знам'янка, Погреби.

Допоможемо Херсонщині!

Після підриву російськими військовими Каховської ГЕС, мешканці затоплених регіонів Херсонщини потребують допомоги. За ініціативою Херсонської Обласної військової адміністрації Фонд громади міста Херсон «Захист» спільно з Новою поштою організували безкоштовне відправлення гуманітарної допомоги, яка буде надходити в регіон.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі та на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП)          12  червня 2023 року з 08.00  до 17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Високе, с.Ряшки, с.Смош, с.Білещина, с.Густиня, с.Замістя, с.Заудаївське, с.Капустенці, с.Маціївка, с.Пирогівці, с.Полова, с.Сухополова, с.Ярова Білещина.

До уваги жителів с.Манжосівка!

За інформацією АТ «Чернігівгаз»  08 червня 2023 року буде тимчасове пониження тиску в с.Манжосівка  по вул.Удайській, вул.В.Бичка  у зв’язку із заміною застарілого ШГРП  на нове.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі 09 червня 2023 року з 08.00  до 17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Білещина, с.Густиня, с.Замістя, с.Заудаївське, с.Капустенці, с.Маціївка, с.Пирогівці, с.Сухополова, с.Полова, с.Ярова Білещина.

ПРОЩАННЯ З ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ!!!!!!

Сьогодні, 08 червня 2023 року о 10.00 у селі Охіньки відбудеться прощання з загиблим Героєм, захисником України, водієм розвідувального відділення розвідувального взводу аеромобільного батальйону Збройних Сил України Олегом Проценком, який загинув під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі Донецької області.