Оформлення заявок на розмінування

З метою оперативного проведення заходів з гуманітарного розмінування, враховуючи вимоги Центру Протимінної Діяльності до оформлення заявок на розмінування, прошу довести до відома суб’єктів господарювання, розташованих на відповідних територіях, наступну інформацію.

До відома власників корів!

29 травня 2023 року працівниками Прилуцької райветлікарні буде здійснюватися подвірний обхід для діагностики (дослідження) корів на лейкоз, туберкульоз в селах:

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ ЗМІНУ ТАРИФІВ НА 2023 РІК

Керуючись п.2 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на житлово-комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, КП “ ДОБРОБУТ” доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на збір та вивезення твердих побутових відходів.

До відома бджолярів!!!

Відповідно до повідомлення ТОВ "Агрікор-Холдинг" з 26.05.2023 по 05.06.2023 року на полях Смоського старостинського округу буде проводитися внесення засобів захисту рослин. Робота буде проводитися цілодобово. Обробіток буде здійснюватися препаратами: Бомбардир дуо, косайд, вареон.

До уваги платників податків: щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю

6 травня 2023 року набув чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» (далі – Закон № 3050).

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції ( ПС, РП, ТП, КТП)  25 травня  2023 року з 08.00  до 17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Малківка.

До відома бджолярів!!!

     Відповідно до повідомлення ФГ "Світанок" 23 травня 2023 року після 20.00 годин на території Погребівського старостинського округу буде здійснюватися обприскування ріпаку інсектицидом толерантним до бджіл.

До відома бджолярів!!!

Відповідно до повідомлення ТОВ «АГРОКІМ» з 19 по 31 травня 2023 року біля сіл Заїзд та Рудівка буде здійснюватися обприскування озимої пшениці наземним методом інсектицидним препаратом «Фастак» та фунгіцидним «Рекс Плюс».

До відома власників корів!

23 травня 2023 року працівниками Прилуцької райветлікарні буде здійснюватися подвірний обхід для діагностики (дослідження) корів на лейкоз, туберкульоз в селі Дідівці з 9.00 годин ранку.