До відома бджолярів!!!

Відповідно до повідомлення СТОВ «Дружба-Нова» з 18 по 28 травня 2023 року біля сіл Переволочна, Боршна, Мільки та Валки буде проводитись внесення страхового гербіциду на кукурудзі.

До відома пасічників!!!

Відповідно до повідомлення ТОВ !Прилуки-ГарантБуд" 19 травня 2023 року підприємство буде здійснювати обприскування озимої пшениці наземним методом фунгіцидним препаратом Паральце (КЕ) та мікроелементами "Новатор Зерно".

До відома зацікавлених осіб!

Запрошуємо підприємців Чернігівської області та представників ТГ на вебінар «Актуальні питання з податкового законодавства».

До відома пасічників!!!!

Відповідно до повідомлення ТОВ "Агрікор Холдинг" з 17 по 27 травня 2023 року на полях підприємства на території відділення с. Полова буде проводитися внесення засобів захисту рослин. Робота буде проводитися цілодобово. Обробіток буде здійснюватися препаратом "Блейд".

До відома пасічників!!!!

Відповідно до повідомлення ТОВ "АГРОКІМ" буде здійснюватися обприсування озимої пшениці наземним методом інсектицидним препаратом "Фастак" та фунгіцидним "Рекс Плюс" на території Сухополов'янської громади - с. Заїзд, с. Рудівка. Термін проведення обприскування з 19 по 31 травня.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі 15 травня  2023 року з 08.00  до 18.00 відбудеться  відключення електроенергії в  с.Заїзд, с.Канівіщина, с.Кроти, с.Сухоставець, с.Тихе, с.Білещина, с.Густиня,  с.Замістя, с.Заудаївське, с.Капустенці, с.Маціївка, с.Пирогівці, с.Полова, с.Сухополова, с.Ярова Білещина.

До уваги жителів с.Охіньки та с.Переволочна!

За інформацією АТ «Чернігівгаз»  з 15 травня 2023 року буде проводитися планова заміна двох ШГРП  в с.Охіньки та с.Переволочна. Відновлення газопостачання відбудеться  після виконання всіх планових робіт.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції ( ПС, РП, ТП, КТП) та  повітряній лінії електропередачі 10 травня  2023 року з 08.00  до 18.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Охіньки, с.Знам’янка, с.Миколаївка, с.Погреби, с.Заїзд, с.Малківка, с.Сухополова, с.Сухоярівка, с.Нетяжино, с.Нова Тарнавщина, с.Покрівка, с.Білорічиця, с.Колісники, с.Левки, с.Лісові Сорочинці, с.Стрільники.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Відповідно до повідомлення АТ «Чернігівобленерго» у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції ( ПС, РП, ТП, КТП) та  повітряній лінії електропередачі 08 травня  2023 року з 08.00  до 17.00 відбудеться  відключення електроенергії в с.Малківка, с.Заїзд, с.Сухополова,  с.Сухоярівка, с.Бажанівка, с.Білорічиця, с.Боротьба, с.Димирівка, с.Маціївка. 

До уваги бджолярів!

Відповідно до повідомлення СТОВ "Дружба- Нова" 04.05.23 - 11.05.2023 с. Валки , с. Мільки, с. Боршна буде продовжено внесення гербіциду на пшениці. Препарат Гранстар голд 0.035 кг/га, прилипач Віволт 0.3 л/га. Препарат дозволений та сертифікований в Україні.