Виїзний прийом в с. Колісники!

Виїзний прийом в с. Колісники!

16 грудня Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський провів особистий виїзний прийом громадян у селі Колісники (Колісниківського старостинського округу громади).Жителі округу піднімали питання щодо вчасної доставки поштових відправлень, обрізання дерев по вул. Дорошенка в. с. Левки, підсипки грунтових доріг в с. Колісники по вул. Молодіжна, Сотниківська, Потоківська та Миколаївська, в с. Левки по вул. Дорошенка та Сукурівська та ремонту дороги по вул. Незалежності в с. Колісники.Мешканці Колісниківського старостинського округу деякий час у лютому-березні жили під окупацією рф, тому спогадів цих жахливих днів у людей безліч.Працюємо всі разом задля того, щоб це жахіття більше ніколи не повторилося. Разом до Перемоги!

Знищення непридатних пестицидів!

Знищення непридатних пестицидів!

На виконання Програми охорони навколишнього природного середовища Сухополов’янської громади, 15 грудня 2022 року Міжрегіональним центром швидкого реагування Державної служби надзвичайних ситуацій здійснено перезатарення та відправка на утилізацію 5,974 тонни безхазяйних, непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин, які залишились ще після ліквідації колективного сільськогосподарського підприємства (КСП) та розміщувались на території Лісовосорочинського старостинського округу Сухополов’янської сільської ради.

Про проведення  26 (позачергової) сесії  сільської ради  8 скликання Сухополов`янської сільської ради

Про проведення 26 (позачергової) сесії сільської ради 8 скликання Сухополов`янської сільської ради

Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  21 грудня  2022 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  26 (позачергової)  сесії Сухополов’янської сільської ради  за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1 (розпорядження  сільського голови від 15 грудня 2022 року № 155 «Про скликання двадцять шостої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради»).

Шановні  працівники  суду!

Шановні  працівники  суду!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте привітати Вас з професійним святом!

Відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної  рівності, запобігання та протидії домашньому насильству  за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, профілактики соціально-небезпечних хвороб та формуванню здорового способу життя

Відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, профілактики соціально-небезпечних хвороб та формуванню здорового способу життя

13 грудня 2022 року відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної  рівності, запобігання та протидії домашньому насильству  за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, профілактики соціально-небезпечних хвороб та формуванню здорового способу життя.

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

 14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який встановлений Указом Президента від 10 листопада 2006 року на згадку про завершення будівництва комплексу захисних споруд над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.          

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Завдяки самовідданості та жертовності цих людей вдалось локалізувати руйнівний вплив «мирного атома», який вийшов з-під контролю у квітні 1986 року. Поки наш східний сусід погрожує світу ядерною війною, ми продовжуємо пам’ятати тих, хто ціною власного життя та здоров’я став на захист Європи та світу в день, який назавжди змінив історію й долі тисяч людей. Ділимося добіркою послуг на Гіді з державних послуг, які будуть корисними для тих, хто брав участь у ліквідації чи постраждав від наслідків Чорнобильської катастрофи.