З ВЕЛИКОДНЕМ!!!

Напередодні прекрасного свята Пасхи, бажаємо миру і добра Вашому будинку, спокою Вашого серця, чистоти помислів і здоров'я всім близьким. Нехай в цю чудову ніч, коли воскресає Господь, Ваші бажання збудуться, і життя наповниться маленькими і великими чудесами. Бажаємо Вам допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхальної радості, посмішок, благодаті, милості та душевного просвітління. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Хай Воскресіння Христове принесе світло, щастя та мир. Бережи Вас Господь!

З НАРОДЖЕННЯМ СИНОЧКА!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає депутата Дідовецького старостинського округу Сергія Тінюкова із народженням синочка! Нехай Вашому хлопчику все буде під силу, нехай він сміливим капітаном і відважним героєм долає будь-яку перешкоду на шляху до своєї мети. Щиро бажаємо великих сил, доброго терпіння, міцного кохання, щоб виховати справжнього чоловіка і надійного помічника. Нехай доля сина буде прихильною і щасливою, нехай його дорога життя буде світлою і довгою. Бажаємо завжди відчувати радість батьківства.

ПРОДУКТОВІ НАБОРИ СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ!

Напередодні світлого та радісного свята Великодня, з найкращими побажаннями здоров’я, благополуччя, миру та душевного спокою Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський відвідав найрідніших людей загиблих воїнів Прилуччини та вручив їм продуктові набори, надані ТОВ «Прилуцький хлібодар» (керівник Супруненко Микола Іванович): - сім’ю загиблого жителя (с. Сухополова) Сергія Безгубченка; - матір загиблого Анатолія Потієнка (с. Валки) Валентину Потієнко, дружину Світлану Самойленко та доньку загиблого Дар'ю; - сестру загиблого Віктора Задорожнього (с. Ковтунівка) Ларису Білу; - матір загиблого Героя України Олега Міхнюка (смт. Мала Дівиця) Ганну Міхнюк; - батьків загиблого Віктора Лавренчука (с. Рудівка) Івана Лавренчука, Катерину Лавренчук та сина Дениса; - сестру загиблого Олега Саника (с. Івківці) Ларису Ковальову; - дружину загиблого Олега Саника (с. Івківці) Світлану Якименко; - дружину загиблого Валентина Бойка (м. Прилуки) Людмилу Бойко; - матір загиблого Сергія Деркача (м. Прилуки) Ганну Деркач; - дружину загиблого Сергія Джеваги (м. Прилуки) Людмилу Джевагу; - матір загиблого Григорія Матяша (м. Прилуки) Людмилу Матяш; - батьків загиблого Валерія Єгорова (м. Прилуки) Тетяну Єгорову та Ігоря Єгорова; - батька загиблого Віктора Маслова (с. Даньківка) Олега Маслова. Слава героям і вічна їм пам’ять! Їх подвиг безцінний!

З Днем пожежної охорони!

Щороку 17 квітня в Україні вшановують пожежників. 101 — номер, знайомий нам з дитинства. Кожен знає, якщо набрати його у випадку пожежі, допомога не змусить себе чекати. Ці сміливі і безстрашні, мужні і відважні фахівці знають, як здолати стихію і зберегти життя людей. Робота пожежника — не жарти. Вона вимагає серйозної фізичної підготовки, умінь надання швидкої допомоги, аналітичних здібностей. Щодня українські пожежники врятовують десятки життів і сотні будівель. Але ці цифри не були б такими, якби не надійний тил пожежників — аналітики, диспетчери, водії, хіміки, технологічні фахівці, інженери по протипожежному захисту і інші фахівці, які працюють в пожежній службі. З року в рік злагоджена робота великої команди забезпечує безпеку тисячам українців.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження діловода відділу загального та інформаціійної діяльності громади від Піддубівського старостинського округу Віру Озірну. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах та сподіваннях. Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки рідних. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. З днем народження!

Президент підписав закон щодо посилення відповідальності за підпал сухої трави

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу)» № 556-ІХ, який Верховна Рада ухвалила на позачерговому пленарному засіданні 13 квітня 2020 року.

ШТРАФИ ЗА СПАЛЮВАННЯ РОСЛИННОСТІ ЗБІЛЬШЕНО

Парламент на позачерговому засіданні ухвалив в цілому проєкт закону №2339 щодо посилення відповідальності за пошкодження об’єктів рослинного світу. Відповідне рішення підтримали 328 народних депутатів України. Мінекоенерго підтримує прийняття цього законопроекту, адже випалювання сухої рослинності та її залишків породжує багато негативних наслідків.