Сухополов'янська ОТГ закликає відмовитися від екологічно шкідливих пластикових квітів на кладовищах!

Сухополов'янська ОТГ закликає відмовитися від екологічно шкідливих пластикових квітів на кладовищах!

Купівля штучних квітів напередодні поминального дня для чималої кількості українців є давньою звичкою чи навіть традицією. Різнокольорові та яскраві, маленькі квіточки та величезні вінки – вибір пластикових прикрас, які заведено брати з собою на кладовище, здається, є нескінченним. Однак чи все так просто?

До уваги жителів Прилуцького району щодо обмежень в поминальні дні!!!

До уваги жителів Прилуцького району щодо обмежень в поминальні дні!!!

Відповідно до статей 30,40,41 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», статті 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Головного державного санітарного лікаря України «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні» від  21.04.2020 року № 11 (https://cutt.ly/nyrBKjA) та з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби в місцях масового скупчення людей, рекомендується не відвідувати кладовища в поминальні дні, крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.

Мінімальну допомогу по безробіттю підвищено з 650 до тисячі гривень

Мінімальну допомогу по безробіттю підвищено з 650 до тисячі гривень

Розмір виплат для осіб, які отримують мінімальну допомогу по безробіттю без урахування заробітної плати та страхового стажу, на період карантину підвищено з 650 гривень до тисячі. Таке збільшення передбачено постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України, яка набула чинності 18 квітня цього року.

Не станьте жертвою шахраїв під час карантину: пам’ятка клієнтам служби зайнятості

Не станьте жертвою шахраїв під час карантину: пам’ятка клієнтам служби зайнятості

На час дії карантинних заходів Чернігівська обласна служба зайнятості надає послуги клієнтам дистанційно. Відтак, фахівці служби періодично телефонують зареєстрованим безробітним, а також особам, які подали заяву на реєстрацію чи виплату допомоги по безробіттю.

З ВЕЛИКОДНЕМ!!!

З ВЕЛИКОДНЕМ!!!

Напередодні прекрасного свята Пасхи, бажаємо миру і добра Вашому будинку, спокою Вашого серця, чистоти помислів і здоров'я всім близьким. Нехай в цю чудову ніч, коли воскресає Господь, Ваші бажання збудуться, і життя наповниться маленькими і великими чудесами. Бажаємо Вам допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхальної радості, посмішок, благодаті, милості та душевного просвітління. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Хай Воскресіння Христове принесе світло, щастя та мир. Бережи Вас Господь!

З НАРОДЖЕННЯМ СИНОЧКА!!!

З НАРОДЖЕННЯМ СИНОЧКА!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає депутата Дідовецького старостинського округу Сергія Тінюкова із народженням синочка! Нехай Вашому хлопчику все буде під силу, нехай він сміливим капітаном і відважним героєм долає будь-яку перешкоду на шляху до своєї мети. Щиро бажаємо великих сил, доброго терпіння, міцного кохання, щоб виховати справжнього чоловіка і надійного помічника. Нехай доля сина буде прихильною і щасливою, нехай його дорога життя буде світлою і довгою. Бажаємо завжди відчувати радість батьківства.

ПРОДУКТОВІ НАБОРИ СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ!

ПРОДУКТОВІ НАБОРИ СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ!

Напередодні світлого та радісного свята Великодня, з найкращими побажаннями здоров’я, благополуччя, миру та душевного спокою Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський відвідав найрідніших людей загиблих воїнів Прилуччини та вручив їм продуктові набори, надані ТОВ «Прилуцький хлібодар» (керівник Супруненко Микола Іванович): - сім’ю загиблого жителя (с. Сухополова) Сергія Безгубченка; - матір загиблого Анатолія Потієнка (с. Валки) Валентину Потієнко, дружину Світлану Самойленко та доньку загиблого Дар'ю; - сестру загиблого Віктора Задорожнього (с. Ковтунівка) Ларису Білу; - матір загиблого Героя України Олега Міхнюка (смт. Мала Дівиця) Ганну Міхнюк; - батьків загиблого Віктора Лавренчука (с. Рудівка) Івана Лавренчука, Катерину Лавренчук та сина Дениса; - сестру загиблого Олега Саника (с. Івківці) Ларису Ковальову; - дружину загиблого Олега Саника (с. Івківці) Світлану Якименко; - дружину загиблого Валентина Бойка (м. Прилуки) Людмилу Бойко; - матір загиблого Сергія Деркача (м. Прилуки) Ганну Деркач; - дружину загиблого Сергія Джеваги (м. Прилуки) Людмилу Джевагу; - матір загиблого Григорія Матяша (м. Прилуки) Людмилу Матяш; - батьків загиблого Валерія Єгорова (м. Прилуки) Тетяну Єгорову та Ігоря Єгорова; - батька загиблого Віктора Маслова (с. Даньківка) Олега Маслова. Слава героям і вічна їм пам’ять! Їх подвиг безцінний!

З Днем пожежної охорони!

З Днем пожежної охорони!

Щороку 17 квітня в Україні вшановують пожежників. 101 — номер, знайомий нам з дитинства. Кожен знає, якщо набрати його у випадку пожежі, допомога не змусить себе чекати. Ці сміливі і безстрашні, мужні і відважні фахівці знають, як здолати стихію і зберегти життя людей. Робота пожежника — не жарти. Вона вимагає серйозної фізичної підготовки, умінь надання швидкої допомоги, аналітичних здібностей. Щодня українські пожежники врятовують десятки життів і сотні будівель. Але ці цифри не були б такими, якби не надійний тил пожежників — аналітики, диспетчери, водії, хіміки, технологічні фахівці, інженери по протипожежному захисту і інші фахівці, які працюють в пожежній службі. З року в рік злагоджена робота великої команди забезпечує безпеку тисячам українців.