З Днем Народження!

З Днем Народження!

29 травня День Народження святкувала прибиральник службових приміщень Ряшківського старостинського округу Валентина Сурай. Просисмо вибачення за запізнення з привітанням, але, відкупляючи свою провину, щиро вітаємо! Бажаємо, щоб найкращі і заповітні мрії обов’язково виконувалися і приносили багато радості, щоб поруч завжди були улюблені і люблячі рідні та близькі люди, які кожну хвилину готові підставити надійне плече! Нехай світ навколо завжди буде квітучим, чистим, добрим і уважним! Успіхів та процвітання, любові і обожнювання, удачі в справах і планах!

Шлюб!

Шлюб!

Сьогодні вперше за часів створення Сухополов'янської ОТГ на території Заїздського старостинського округу зареєстровано шлюб Віктора та Віри. Від щирого серця вітаємо молодят з Днем одруження. Нехай Ваші відносини будуть міцними і щирими, хай в сім’ї панує розуміння і щастя, хай спільний шлях буде світлим і щасливим, хай Ваша чаша повна буде достатку і радості!

До відома жителів Дідовецького старостинського округу!

До відома жителів Дідовецького старостинського округу!

Відповідно до попереднього повідомлення ТОВ "Курс-Агро" на території Дідовецького старостинського округу з 30.05.2020 по 15.06.2020 року (в залежності від погодних умов) на посівах кукурудзи і соняшника буде проводитися інсектицидна обробка рослин. Препарати толерантні для бджіл.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Увесь колектив Сухополов'янської ОТГ вітає з днем Народження в,о. старости Лісовосорочинського старостинського округу Ірину Іваншину. Від душі бажаємо Вам здоров’я, щастя і достатку для досягнення задуманих цілей. Нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження депутата від Замістянського старостинського округу Сніжану Головкіну.

Лікі першої необхідності для ФАПу с. Полова

Лікі першої необхідності для ФАПу с. Полова

Сухополовянська об’єднана територіальна громада висловлює величезну подяку Благодійному фонду «Агрейн» за надання допомоги у придбанні ліків першої необхідності на загальну суму 5,0 тис. грн. щодо протидії коронавірусу у ФАП с. Полова.

Ремонт дороги!

Ремонт дороги!

Сьогодні Службою автомобільних доріг у Чернігівській області на території Замостянського старостинського округу громади розпочато експлуатаційний ямковий ремонт дороги загального користування місцевого значення Т-25-24 від автомобільної дороги державного значення Н-07 "Київ-Суми Юнаківка" у напрямку Ічнянського району.

З Днем Народження!

З Днем Народження!

Сухополов'янська ОТГ вітає з Днем Народження в.о. старости Знам'янського старостинськог округу Віту Мизюк!

З Днем Народження!

З Днем Народження!

Від щирого серця вітаємо з Днем Народження депутата Сухополов'янської ОТГ від Нетяжинського старостинського округу, голову Фермерськго господарства "Добрий пан" Володимира Полухіна.

З Днем Народження!

З Днем Народження!

Від щирого серця вітаємо з Днем Народження депутата Сухополов'янської ОТГ від Замостянського округу, діловода відділу загального та інформаційної діяльності громади Ларису Пушкаренко.