З Днем Народження!

Від щирого серця вітаємо з Днем Народження депутата Сухополов'янської ОТГ від Замостянського округу, діловода відділу загального та інформаційної діяльності громади Ларису Пушкаренко.

Запобігання випадкам домашнього насильства

22 травня 2020 року Сухополов'янська ОТГ в рамках проекту "Жінки України: залучені, спроможні, незламні" від Всеукраїнської організації "Жіночий консорціум України" отримали на усі старостинські округи та адміністративний центр громади Інформаційні плакати "Якщо ти потребуєш додаткової підтримки" щодо запобігання випадку домашнього насильства. Дані інформаційні матеріали найближчим часом будуть розповсюджені на старостинські округи з контактними даними номер телефонів "гарячих ліній" щодо протидії домашньому насильству.

Суботник на кладовищі!

Людина живе доти, доки живе пам’ять про неї. Традиція доглядати за могилами рідних і близьких вважається однією з найсакральніших з усіх існуючих. Саме тому, 21 травня в.о. старости Дідовецького старостинського округу Іриною Шуляк було організовано суботник по впорядкуванню території кладовища у селі Манжосівка. І люди відгукнулися. Від щирого серця дякуємо усім небайдужим громадянам, які прийняли участь у даному заході.

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження директора ТОВ "Ресурс-Агро" Миколу Марусенка. Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не залишає у відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам сили духу і припливу бадьорості кожен день. Будьте міцним, як справжня кава, і мудрим, як справжній філософ. Натхнення Вам і відмінного стану душі! З Днем Народження!

Допомога у профілактиці захворювання на коронавірус

Враховуючи звернення Прилуцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), 20 травня 2020 року вказаний центр відвідав голова громадського руху "Оновлення" Сергій Коровченко за участю сільського голови Дениса Росовського та в.о старости Заїздського старостинського округу Ніни Свистун, депутата сільської ради Ярослава Луцака для надання допомоги у профілактиці захворювання на коронавірус соціальним працівникам: 10 комплектів захисних костюмів, захисних окулярів, респіраторів та продовольчих товарів для проживаючих громадян. За надану допомогу дякуємо Голові громадського руху Сергію Коровченку та ВО "Батьківщина".

Ремонт дороги!

Сьогодні Службою автомобільних доріг у Чернігівській області на території Замостянського старостинського округу громади розпочато експлуатаційний ямковий ремонт дороги загального користування місцевого значення Т-25-56 від с. Густиня до автомобільної дороги державного значення Н-07 "Київ-Суми Юнаківка". Сільським головою Денисом Росовським та в.о. старости Замостянського старостинського округу Тетяною Терентій оглянуто відремонтовані ділянки дороги та те, як тривають роботи. Ремонтні роботи виконуються ТОВ "ШБУ-77".

З Днем Народження!

Увесь наш дружній колектив вітає з Днем Народження в.о. старости Колісниківського старостинського округу Наталію Зуєву. Бажаємо Вам найміцнішого здоров’я, бадьорості духу, радості в серці, теплоти в душі! Нехай ранки Ваші будуть чистими і ясними, дні — успішними і плідними, а вечора — теплими і затишними! Здоров’я Вам і Вашій родині, удачі і благополуччя. Вітаємо!

З Днем Народження!

18 травня відзначає свій День народження депутат сільської ради від адміністративного центру громади Бобошко Во. Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я, Вам на довгі, плідні, цікаві, чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.

У Сухополов’янській ОТГ відбулося засідання 6 (позачергової) сесії 7 скликання сільської ради

18 травня у Сухополов’янській ОТГ відбулося засідання 6 (позачергової) сесії 7 скликання сільської ради, на якій розглянуто низку важливих питань життєдіяльності громади. Зокрема затвердження проектів землеустрою та передачу у власність громадянам земельних ділянк для ведення особистого селянського господарства, будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки), передачу у власність земельних часток (паїв), продаж права оренди на земельних торгах, тощо. Більшість питань прийнято одноголосно.

ДО УВАГИ БДЖОЛЯРІВ!

Відповідно до ст. 37 Закону України "Про бджільництво" фізичні та юридичні особи, які застосовують засоби захисту рослин для обробки медоносних рослин, зобов'язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки через засоби масової інформації попередити про це пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до десяти кілометрів від оброблюваних площ. При цьому повідомляється дата обробки, назва препарату, ступінь і строк дії токсичності препарату. У разі реєстрації пасіки її власник попереджається не пізніше, ніж за 3 доби до початку обробки через засоби масової інформації, органи місцевого самоврядування. З огляду на зазначене та враховуючи початок обробітку полів, звертаємося до усіх бджолярів громади із проханням якнайшвидшої реєстрації пасік у старостинських округах.