День пам'яті захисників України!

День пам'яті захисників України!

29 серпня відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року відзначався День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Шановні жителі громади!!!

Шановні жителі громади!!!

Від щирого серця вітаємо Вас зі святом Успіння Пресвятої Богородиці. Нехай буде добрим серце, щасливим - життя, щирою - посмішка, радісною - надія. Бажаємо миру і благодаті, ніжного кохання і міцної віри, самовідданості душі і чистоти думки!

Реєстрація народження хлопчика!!!

Реєстрація народження хлопчика!!!

25 серпня Дідовецьким старостинським округом здійснено реєстрацію народження хлопчика Єгора. Від щирого серця вітаємо батьків з цією подією. Нехай Ваш синочок буде здоровим і щасливим, стане для тата — помічником, а для мами — опорою. Нехай кожна мить його життя буде прожита в щасті і радості. Бажаємо, щоб він радував вас своїм здоров’ям, успіхами і досягненнями!

Сон на вулику!!!

Сон на вулику!!!

Чудодійний відпочинок на лежанці-вулику здатен замінити повноцінний сон, а лікування бджолами має не тільки заспокійливий ефект, а й покращує кровообіг і нормалізує тиск – у цьому переконує голова громадської організації «Бджолярі Прилуччини» Тетяна Жилкіна. І плідно готує відкриття «Апі-маршруту» у селі Маціївка.

Урочистості з нагоди 29 річниці Незалежності України!

Урочистості з нагоди 29 річниці Незалежності України!

24 серпня на території Сухополов'янської ЗОШ відбулися урочистості з нагоди святкування 29-річниці Незалежності України. На зібранні вшанували членів громади, чия щоденна праця на благо рідної Батьківщини та українського народу була плідною та натхненною.

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

У ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує 29- річницю Незалежності України. Від щирого серця вітаємо Вас з цим воістину визначним святом.

Вітання з Днем Державного Прапора України

Вітання з Днем Державного Прапора України

Шановні жителі громади! Сердечно вітаємо Вас з Днем Державного Прапора України. Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей. Нехай завжди гордо майорить над Україною стяг нашої волі, єдності та могутності народу. У цей святковий день бажаємо усім нам миру, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя та добра в кожну оселю.

Покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченка

Покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченка

22 серпня напередодні святкування державних свят - Дня Державного Прапору та Дня незалежності України сільський голова Денис Росовський, секретар сільської ради Ольга Євтушенко, в.о. старости Охіньківського старостинського округу Володимир Маснуха та директор Охіньківської ЗОШ Микола Марченко здійснили покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченка, що знаходиться у с. Охіньки, щоб вшанувати пам’ять генія українського народу, слова, думки та справи якого про незалежну, соборну та сильну Україну актуальні й донині.

Роботи з благоустрою!!!

Роботи з благоустрою!!!

21-22 серпня силами небайдужих місцевих мешканців проведені роботи по благоустрою мосту над місцевою річкою у селі Переволочна. Активісти розчистили зливні решітки, звільнили міст від землі, підготували перила та здійснили фарбування. Працювали усі гуртом в дружній атмосфері. Виконавчий комітет сільської ради висловлює величезну вдячність ФГ "СИНАГРО" (голова - Дмитро Синенко) за надані матеріали, а також усім небайдужим громадянам за проявлену ініціативу зробити Переволочнянський округ кращим. Низький Вам уклін. Це неймовірна добра справа.

Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС

Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС

Напередодні святкування державних свят Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України Сухополов'янська ОТГ традиційно долучилась до доброчинної акції «Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС». Громада формувала допомогу з врахуванням того, що саме зараз необхідно нашим військовим. Волонтери вирушили на схід, щоб наші воїни відчули усю домашню любов та підтримку, адже наш спокій залежить лише від них. Висловлюємо вчергове щиру подяку старостинським округам, суб'єктам господарювання та населенню за надану допомогу для наших хлопців.