Не паліть!!!

Не паліть!!!

Восени, після закінчення сільськогосподарських робіт багато жителів пораються на городі, наводячи порядок на своїй земельній ділянці. І обирають найпростішій спосіб – спалювання сміття і сухої трави, не задумуючись, яку шкоду наносять собі, своєму здоров’ю, здоров’ю оточуючих та навколишньому природному середовищу.

Привітали з Днем Народження!!!

Привітали з Днем Народження!!!

Сьогодні святкував своє 94-річчя! ветеран, герой-фронтовик, учасник бойових дій Другої світової війни, житель с. Полова Сухополов’янської ОТГ Михайло Михайлович Галіч.

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Від душі вітаємо Вас з професійним святом. Нехай робота дарує Вам тільки радість і успіх, робочі будні будуть спокійними і щасливими, всі колеги нехай поважають Вас, а близькі нехай Вами пишаються! Щастя, процвітання і благополуччя!

Ремонт дороги до села Смош!!!

Ремонт дороги до села Смош!!!

10 вересня завершено роботи по ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення загального користування Боршна-Смош-Ряшки-Оникіївка від траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка до села Смош протяжністю 7,5 км. Сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старости Смоського старостинського округу Олександром Миколаєнком ознайомилися з виконанням даних робіт. Зазначених захід було виконано в рамках Програми соціально-економічного розвитку громади на 2020 рік.

Ремонт дороги до села Колісники!!!

Ремонт дороги до села Колісники!!!

10 вересня завершено роботи по ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення загального користування Прилуки-Колісники протяжністю 9,7 км, зокрема, по вулиці Колісниківській у межах села Сухополова. Сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старости Колісниківського старостинського округу Наталією Зуєвою ознайомилися з виконанням даних робіт. Зазначених захід було включено до Програми соціально-економічного розвитку громади на 2020 рік.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з 60-річчям депутата від Погребівського старостинського округу Анатолія Мринського. Бажаємо, щоб молодість душі нікуди не поділася, щоб удача в житті завжди посміхалася, щоб близькі міцно любили, щоб радісні і веселі емоції дарували натхнення. Будьте щасливі!!!

Привітали підприємців!

Привітали підприємців!

З нагоди відзначення Дня підприємця, 7 вересня сільський голова Денис Росовський завітав до решти нагороджених підприємців, висловив велику вдячність їм за працелюбність, ініціативу забезпечення позитивних змін у нашій громаді. Побажав нескінченної ділової енергії для втілення в життя нових бізнес-проектів. Після теплих слів привітання було вручено грамоти Сухополов'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

8 вересня святкував своє День Народження заступник генерального директора Українського аграрного холдингу Олександр Шаманський. Від щирого серця вітаємо Вас з цим святом. Нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, здоров’я і щастя в особистому житті. Нехай Вас ніколи не перестають цінувати і поважати, а будуть лише брати приклад з такого мудрого і успішного керівника. Бажаємо, щоб конкуренти завжди були на кілька кроків позаду. Бадьорості та оптимізму Вам у всіх ділових починаннях!

Перерахування субвенції на допомогу сім'ям з дітьми

Перерахування субвенції на допомогу сім'ям з дітьми

8 вересня Прилуцьким казначейством перераховано IІ транш субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу за березень у сумі 2934700,71 гривень.

ДСНС закликає громадян дотримуватися правил безпеки в екосистемах під час пожежонебезпечного періоду!

ДСНС закликає громадян дотримуватися правил безпеки в екосистемах під час пожежонебезпечного періоду!

За прогнозами Укргідрометцентру, найближчим часом на Прилуччині утримається тепла та посушлива погода, у районі оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки. Тож, рятувальники вкотре намагаються донести людям важливу інформацію: “пожежна небезпека” це — не лише загрозливе визначення якогось явища, а й сотні випалених вогнем гектарів української землі: лісів, степів, тощо.